СКАНДАЛ! Депутатка оплю посмъртно Джордж Майкъл и влезе в жестока разправия с топводещ от БНТ! Яки обиди хвърчат през профилите им във Фейсбук

Животът днес

СКАНДАЛ! Депутатка оплю посмъртно Джордж Майкъл и влезе в жестока разправия с топводещ от БНТ! Яки обиди хвърчат през профилите им във Фейсбук

62381
на 27.12.2016
СКАНДАЛ! Депутатка оплю посмъртно Джордж Майкъл и влезе в жестока разправия с топводещ от БНТ! Яки обиди хвърчат през профилите им във Фейсбук
Автор:   ПИК

Острието на „Атака“ Магдалена Ташева си позволи подигравка със смъртта на великия Джордж Майкъл и разпали бурен сландал в социалната мрежа.

„Джордж Майкъл е починал преди часове, едва 53-годишен. Пишат, че предал Богу дух мирно и спокойно в имението си в Оксфордшир. Той беше отявлен хомосексуалист и пропагандатор на педерастията. Изглежда и от това е умрял.

Иначе не мога да си представя поради какви други болести би умрял един мултимилионер, освен от нелечимата СПИН... Иначе държеше да се знае, че е християнин.

Той беше от гръцки произход, истинското му име е Йоргос Кириакос Панайоту. Талантлив композитор и музикант. Написал е музиката и текста на почти всичките си хитове, като е можел да изпълни партията на всеки един инструмент. През 2007 г. изнесе концерт в България“, написа във Фейсбук Ташева.

Постът обаче разпали недоволството на потребителите, които се възмутиха от народната представителка. Това е срам за България, така да говорят депутати.

„Няма значение дали е от СПИН или друга болест, отишла си е една голяма звезда, която е оставила на света своята музика. За информация на депутатката Ташева, Джордж Майкъл е починал от сърдечен удар“, коментират разгневени хора в мрежата.

В скандала се набърка и топводещия на БНТ Иво Никодимов. В личния си профил той публикува поста на Ташева, а под него написа: „Срам ме е, че сте народен представител в парламента на Република България! Срам ме е, че се определяте като българска поетеса! Срам ме е, че сте българка! Срам ме е от вас!“.

Ташева обаче не му остана длъжна „Успокойте се Иво Никодимов, аз нямах предвид конкретно Вас, нито общността ви като цяло. Имах предвид само един конкретен, но натрапчиво демонстратвен развратник, с който изглежда (предвид непомерната Ви омраза към мен), имате желание да се отъждествите.

Иначе аз с удоволствие слушам Фреди Мъркюри и Елтън Джон. А Чайковски обожавам! И никога не съм била поетеса. Пак сте неосведомен, пак бъркате имената. И конците, Никодимов.

Известен сте с това, че наричате младите красиви жени в телевизията с мръсни думи, без да забележите, че микрофонът Ви не е изключен“, „нахрани“ известния водещ депутатката. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК