БЪЛГАРИЯ ДНЕС

СКАНДАЛ! Жената на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев с лъжлива новина за Банско

Само в ПИК
СКАНДАЛ! Жената на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев с лъжлива новина за Банско
Автор: ПИК
Дата
Дата
6819
Коментари
1
СКАНДАЛ! Жената на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев с лъжлива новина за Банско

Днес в сайта "Дневник", който се управлява от Галя Прокопиева (жена на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев) и която отговаря за публикациите, за сетен път пуснаха фейк /лъжлива/новина. Тя отново, за около 3000-ен път е насочена срещу Банско, който е в топ 10 на световните зимни ски дестинации по показател цена-качество на услугата.

Лъжливата новина е в дописка със заглавие:

"След вето депутатите гласуват отново поправки в Закона за околната среда".

В нея подчертано в червено дословно е написано:

"Текстовете /от закона/ засягат обекти от национално значение, каквито са например строителството на автомагистрала "Струма" и инвестиционните намерения за ново строителство над Банско в Национален парк "Пирин".

Ски зоната в Банско НИКОГА не е била обект от национално значение. Дори Банско все още, въпреки огромния си принос за развитие на туризма, не е курорт от национално значение по закон, което е пълен абсурд. Така че измененията на Закона за опазване на околната среда, по никакъв начин нямат отношение към Банско и Пирин. 

Повече от десетилетие на спират опитите на всички издания от групата на олигарха Прокопиев да дискредитират Банско, като туристически и ски център. Резултатът от тези напъни и злобна кампания е нулев. За ужас на "доброжелателите", Банско освен в зимна, вече се превърна и в предпочитана лятна туристическа и културна дестинация. Всяка година има двуцифрен ръст на туристи. А в следващите няколко години ще гледаме по пистите в Пирин на живо всички звезди на ските и сноуборда, като започнем от нашите Радослав Янков, Сани Жекова и стигнем до Линдзи Вон, Марсел Хиршер и компания. 

Напиши коментар »
(1)
1
Между другото. Плевньо бил известно време обиден на розовите бузки, защото последния бил предоставил едно апартаментче, където жената на първия се срещала със своя любовник пък бузките уж били приятели на първия. Хубаво а. Сигурно за това Плевньо го дават по сайтовете само как целува жената на бузките. Може пък му се иска да му върне, ако вече не го е направил - ХА-ХА-ХА
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
ген.-лейтенант Кирчо Киров
ген.-лейтенант Кирчо Киров
бивш директор на Национална разузнавателна служба
Става на: 66 години
Христо Гърбов
Христо Гърбов
актьор
Става на: 59 години

Руското ехо

Американец, англичанин и руснак решили да проверят къде ехото е най-дълго.

Отишли в Америка. Качили се на най-високата планина и американецът викнал:

- Ехооооо!

- Хо-хо... - отговорило Ехото.

Отишли в Англия. Качили се на най-високата планина, англичанинът извикал. Ехото отговорило:

- Хо...

Отишли в Русия, качили се на най-високата планина и руснакът извикал:

- Водкааааааа!

Ехото отвърнало:

- Где-где-где...