БЪЛГАРИЯ ДНЕС

СКАНДАЛ! Жената на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев с лъжлива новина за Банско

Само в ПИК
СКАНДАЛ! Жената на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев с лъжлива новина за Банско
Автор: ПИК
Дата
Дата
7534
Коментари
1
СКАНДАЛ! Жената на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев с лъжлива новина за Банско

Днес в сайта "Дневник", който се управлява от Галя Прокопиева (жена на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев) и която отговаря за публикациите, за сетен път пуснаха фейк /лъжлива/новина. Тя отново, за около 3000-ен път е насочена срещу Банско, който е в топ 10 на световните зимни ски дестинации по показател цена-качество на услугата.

Лъжливата новина е в дописка със заглавие:

"След вето депутатите гласуват отново поправки в Закона за околната среда".

В нея подчертано в червено дословно е написано:

"Текстовете /от закона/ засягат обекти от национално значение, каквито са например строителството на автомагистрала "Струма" и инвестиционните намерения за ново строителство над Банско в Национален парк "Пирин".

Ски зоната в Банско НИКОГА не е била обект от национално значение. Дори Банско все още, въпреки огромния си принос за развитие на туризма, не е курорт от национално значение по закон, което е пълен абсурд. Така че измененията на Закона за опазване на околната среда, по никакъв начин нямат отношение към Банско и Пирин. 

Повече от десетилетие на спират опитите на всички издания от групата на олигарха Прокопиев да дискредитират Банско, като туристически и ски център. Резултатът от тези напъни и злобна кампания е нулев. За ужас на "доброжелателите", Банско освен в зимна, вече се превърна и в предпочитана лятна туристическа и културна дестинация. Всяка година има двуцифрен ръст на туристи. А в следващите няколко години ще гледаме по пистите в Пирин на живо всички звезди на ските и сноуборда, като започнем от нашите Радослав Янков, Сани Жекова и стигнем до Линдзи Вон, Марсел Хиршер и компания. 

Напиши коментар »
(1)
1
Между другото. Плевньо бил известно време обиден на розовите бузки, защото последния бил предоставил едно апартаментче, където жената на първия се срещала със своя любовник пък бузките уж били приятели на първия. Хубаво а. Сигурно за това Плевньо го дават по сайтовете само как целува жената на бузките. Може пък му се иска да му върне, ако вече не го е направил - ХА-ХА-ХА
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

Разговор между двама приятели старшини:

- Защо те уволниха от армията?

- По болест.

- Каква болест?

- Не знам каква, но на целия полк му се повръщаше от мен.