СКАНДАЛ! Иван Ласкин изригна: СвинеФЕРМАТА е най-голямата глупост, в която съм участвал! Иван и Андрей са страшни сополи!

ГАЛЕРИЯ ШОУ

СКАНДАЛ! Иван Ласкин изригна: СвинеФЕРМАТА е най-голямата глупост, в която съм участвал! Иван и Андрей са страшни сополи!

87871
на 12.10.2017
СКАНДАЛ! Иван Ласкин изригна: СвинеФЕРМАТА е най-голямата глупост, в която съм участвал! Иван и Андрей са страшни сополи!
Автор:   ПИК

Иван Ласкин изригна срещу риалити формата "Фермата" и неговите продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов. Актьорът бе сред популярните личности в настоящия сезон на аграрното предаване, но престоят му се оказа твърде кратък. Наложи се да напусне фермата на втория ден, след като се почувства зле, а след проведените медицински изследвания лекарите препоръчаха да преустанови участието си.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

След напускането на Ласкин в някои медии се появи информация, че актьорът е в много тежко състояние. А поставената му диагноза по време на прегледите е била "цироза". Тези слухове обаче са докарали леки здравословни проблеми на майката на Ласкин, която научила от вестниците, че синът й едва ли не пред умирачка.

"В по-голяма глупост не съм участвал никога. Това беше моя грешка, изключително много съжалявам, за това мое участие. Истината е, че моято перисталтиката и стомашно-чревния ми тракт дадоха знак, че не трябва да стоя в такова предаване. И реших да си тръгна, защото желая да гледам по телевизията жена си. Добре съм със здравето. Черният ми дроб си е на мястото, всичко е наред", коментира в свой стил Ласкин в телевезионно интервю. 

Той намекна, че зад тиражирането на слуховете, че е неизлечимо болен от автоимунното заболяване на черния дроб стоят продуцентите на формата. "Благодарение на т.нар продуцентска тайна ме описаха във всичка вестници, съсипаха ми живота за няколко дни. Дори майка ми се притесни. Но сам съм си виновен, както се казва, който не иска да се оцапка с акита, да не влиза в кочина", допълни актьорът.

От публикация в социалната мрежа "Фейсбук" пък стана ясно, че е крайно разочарован от продуцентския дует Христов - Арнаудов: "Най-голямото разочарование се нарича доверие! Никога не се доверявайте поради сляпа емоция. Ще получите тъга и разочаровение! Подлостта и меркантилността ни обикалят като влажна и невидима мъгла около нас. Пазете се от усмивки, безизразни очи и "приятелство". Общувайте с грубяни! Милите хора ме плашат. Това получих от "продуцентите на свинеФЕРМАТА. Страшни сополи! Ваш Иван!", 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК