ГАЛЕРИЯ ШОУ

СКАНДАЛ! Кой разреши на Фики Стораро да трови с наргиле бар на 20 метра от училище?

Само в ПИК
СКАНДАЛ! Кой разреши на Фики Стораро да трови с наргиле бар на 20 метра от училище?
Автор: ПИК
Дата
Дата
10367
Коментари
4
СКАНДАЛ! Кой разреши на Фики Стораро да трови с наргиле бар на 20 метра от училище?

Фики Стораро освен музикална кариера развира и успешен бизнес. След семейната сладкарница, която отвори в Княжево, певецът вече е собственик на наргиле бар в центъра на София. До тук - нищо лошо, но само ако заведението не се намира в непосредствена близост до столично училище. 

Любимецът на тийнейджърите вероятно залага именно на това. Децата следват примера на своите любими звезди и съвсем естествено ще посещават бара, където Стораро щедро ще предлага ототровата, с която да съсипва здравето на учениците и да пълни джоба си. 

Странно е кой е издал разрешително за това заведение в непосредствена близост до школото. Вероятно за звездния статут на фамилията Стораро няма закони, наредби и правилници. 

Едва ли Фики е чувал, че според Световната здравна организация димът от наргилето по съдържание на никотин, канцерогени и въглероден окис превишава много повече цигарения дим, а една употреба на наргиле дневно се равнява на десет изпушени цигари, пише ХотАрена. Освен всички пресметнати рискове, димът от наргилето съдържа и редица допълнителни канцерогеннивещества, каквито няма дори в цигарения дим.

Пушенето на наргиле развива привличане към наркотиците! По данни на американски изследователи 20% от учениците, употребяващи марихуана най-напред са я изпробвали чрез наргиле.

Е, Фики, ще спиш ли спокойно, че убиваш здравето и живота на толкова деца - потенциални твои клиенти. 

Още по темата
Ново 20! Фики става бизнесмен
Часовник
08:38
Фики ще става бизнесмен и е твърдо решен да трупа пачки от новото си бизнес начинание. Парите от участия явно са му малко и той иска да изкара още. Мускулестият певец ще отвори наргиле бар....
Напиши коментар »
(4)
1
Поредната рекетьорска схема на ПИК.Схема за изнудване или платена публикация.
2
БАЦО....ШИМОНИ.....АИДИ РЕАКЦИА....ПРУВЕРКА !....ИМАТЕ СИГНАЛ !....ДАИ ГАС ВИНЕТУ.... ПУШТИ ШИМОНИ....!....НАРГИЛЕ ЛИ ЛУЛА НА МИРА ПЛУЗ ЦИЦЕ НА ДЕСА !....
3
1risk.....ОДИ ЧЕТИ БАНКЯ БИБИБИБЛИЯТА !....
4
щом е малцинство и в двора на училището може да го направи това наргиле заведение
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Валентин Танев
Валентин Танев
актьор
Става на: 60 години
Ина Ананиева
Ина Ананиева
треньор по худ. гимнастика
Мимоза Базова
Мимоза Базова
актриса

Мъж пазарува на Женския пазар: 
- Искам 5 кг. картофи. 
- Желаете ли в плик да ги сложа? - попитал продавачът. 
- Не, метнете ми ги на флашката.