ГАЛЕРИЯ ШОУ

СКАНДАЛ! Кой разреши на Фики Стораро да трови с наргиле бар на 20 метра от училище?

Само в ПИК
СКАНДАЛ! Кой разреши на Фики Стораро да трови с наргиле бар на 20 метра от училище?
Автор: ПИК
Дата
Дата
11172
Коментари
4
СКАНДАЛ! Кой разреши на Фики Стораро да трови с наргиле бар на 20 метра от училище?

Фики Стораро освен музикална кариера развира и успешен бизнес. След семейната сладкарница, която отвори в Княжево, певецът вече е собственик на наргиле бар в центъра на София. До тук - нищо лошо, но само ако заведението не се намира в непосредствена близост до столично училище. 

Любимецът на тийнейджърите вероятно залага именно на това. Децата следват примера на своите любими звезди и съвсем естествено ще посещават бара, където Стораро щедро ще предлага ототровата, с която да съсипва здравето на учениците и да пълни джоба си. 

Странно е кой е издал разрешително за това заведение в непосредствена близост до школото. Вероятно за звездния статут на фамилията Стораро няма закони, наредби и правилници. 

Едва ли Фики е чувал, че според Световната здравна организация димът от наргилето по съдържание на никотин, канцерогени и въглероден окис превишава много повече цигарения дим, а една употреба на наргиле дневно се равнява на десет изпушени цигари, пише ХотАрена. Освен всички пресметнати рискове, димът от наргилето съдържа и редица допълнителни канцерогеннивещества, каквито няма дори в цигарения дим.

Пушенето на наргиле развива привличане към наркотиците! По данни на американски изследователи 20% от учениците, употребяващи марихуана най-напред са я изпробвали чрез наргиле.

Е, Фики, ще спиш ли спокойно, че убиваш здравето и живота на толкова деца - потенциални твои клиенти. 

Още по темата
Ново 20! Фики става бизнесмен
Часовник
08:38
Фики ще става бизнесмен и е твърдо решен да трупа пачки от новото си бизнес начинание. Парите от участия явно са му малко и той иска да изкара още. Мускулестият певец ще отвори наргиле бар....
Напиши коментар »
(4)
1
Поредната рекетьорска схема на ПИК.Схема за изнудване или платена публикация.
2
БАЦО....ШИМОНИ.....АИДИ РЕАКЦИА....ПРУВЕРКА !....ИМАТЕ СИГНАЛ !....ДАИ ГАС ВИНЕТУ.... ПУШТИ ШИМОНИ....!....НАРГИЛЕ ЛИ ЛУЛА НА МИРА ПЛУЗ ЦИЦЕ НА ДЕСА !....
3
1risk.....ОДИ ЧЕТИ БАНКЯ БИБИБИБЛИЯТА !....
4
щом е малцинство и в двора на училището може да го направи това наргиле заведение
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.