ГАЛЕРИЯ ШОУ

Скандал! Лияна излъга на благотворителен търг! Не дари наградата на победителя! (снимка)

Само в ПИК
Скандал! Лияна излъга на благотворителен търг! Не дари наградата на победителя! (снимка)
Автор: ПИК
Дата
Дата
8765
Коментари
2
Скандал! Лияна излъга на благотворителен търг! Не дари наградата на победителя! (снимка)

Лияна измами феновете си и подлъга участниците в благотворителния търг, организиран от Prodavalnik.com по време на ВИП Брадър 2013. Това стана ясно днес след предаването „Здравей, България“, където гостува певицата.

Лияна цъфна в ефир със същите обеци, които уж заложи на въпросния търг и бяха спечелени от участник.

Припомняме, че според условията всеки от съквартирантите трябваше да се раздели с една своя много любима и ценна вещ, която да се разиграе на благотворителен търг в Prodavalnik.com.

Тервел Пулев дари боксовите си ръкавици, Ваня Червенкова - слънчевите си очила и куршум, който е символ на живота, Стойко Сакалиев – златно пате, а Лияна – кръгли обеци с камъни. Те са й подарък от дъщеря й Дениз в деня, в който певицата разбира, че се е излекувала от коварна болест. Архивите на HotArena.net пазят снимка на Лияна с въпросните обеци отпреди търга.

Победителят трябваше да бъде излъчен в следващия проект на певицата. Но какво се получи? Вчера, на 27 януари Лили се появи в „Здравей, България“ със същите обеци. „Изглежда в крайна сметка не ги е продала и е измамила спечелилия търга“, възмущава се нашият читател.

Изданието веднага сравни обеците от днес с тези от старата снимки и наистина са същите.

Дали Лияна е откупила аксесоара си от победителя? Или изобщо не го е продавала? Дали и останалите участници са постъпили като нея? И ако не – честно ли е те да се разделят с най-любимите си вещи, но не и Лияна?! Май след този случай певицата ще има нов прякор - освен Лияна Общата, ще й казват и Лили Лъжата.

Напиши коментар »
(2)
1
ТАЯ КУРВА ДА ПРОКАРА ЗАКОНА ЗА ПУБЛИЧНИТЕ ДОМОВЕ И НЕЩАТА ЩЕ СЕ НОРМАЛИЗИРАТ.
2
ХУБАВА ЖЕНА И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ОБЕЦИТЕ НЕ СА СЪЩИТЕ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Между приятелки: - Какво е станало? Защо се раздели с мъжа ти? - Оказа се, че е алкохолик. - Как разбра? - Един път се прибра вкъщи трезвен!