БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Скандал! Министерски съветник поведе петиция срещу реформа на Горанов! Зове да се бърза, преди Манолова да е станала омбудсман!

Само в ПИК
Скандал! Министерски съветник поведе петиция срещу реформа на Горанов! Зове да се бърза, преди Манолова да е станала омбудсман!
Автор: ПИК
Дата
Дата
10197
Коментари
3
Скандал! Министерски съветник поведе петиция срещу реформа на Горанов! Зове да се бърза, преди Манолова да е станала омбудсман!

Икономическият експерт Владимир Каролев зове през профила си във „Фейсбук“ за участие в петиция срещу промените в пенсионния модел по отношение на пенсионните фондове. Каролев, който работи и като съветник на икономическия министър Божидар Лукарски, настоява да се побърза, за да може подписката да се предаде на настоящия омбудсман Константин Пенчев. Явно икономистът няма особено доверие на новоизбрания обществен защитник Мая Манолова, която застъпва на поста в средата на октомври.

Припомняме, че идеолог на пенсионната реформа по отношение на фондовете е финансовият министър Владислав Горанов.

Ето какво написа Владимир Каролев във „Фейсбук“:

Подпишете петицията срещу предложените промени в пенсионната система и защитете собствените си спестявания във вашия личен пенсионен фонд. Някои от предложените "реформи" са изключително вредни и ще доведат до източване на Сребърния фонд, национализация на спестените ви пари с цел запушване на продънената каца НОИ (която се източва по хиляди начини, включително от малцинствата) и накърняване на икономическите интереси на работещите хора. Моля, подпишете петицията (аз вече го направих) и споделете, за да се включат и вашите приятели. Трябва да сме бързи, тъй като петицията е адресирана до Константин Пенчев, чийто мандат изтича и след това застъпва Мая Манолова.

http://pensiq.info/

Още по темата
Депутатите ще работят извънредно и дълго, правят комисия за пенсионните фондове
Часовник
07:13
Народното събрание ще проведе извънредно пленарно заседание с удължено работно време, на което ще се гласува проект за решение за създаване на Временна комисия за проучване финансовото състояние на...
Напиши коментар »
(3)
1
Каролев, ти работиш ли под някаква форма с частните пенсионни фондове? Май, че да, а?
2
Това е популистко изказвано, целящо да настеои хората срещу мандата на Мая Манолова. Защо Каролев заема такава позиция и застава срещу Мая Манолово не зная, но не му прави чест!
3
Каролев е един надут глупак, който е лобист на червените частни фондове, които и без това червената латерна, ще подкрепи. Манолова ще закриля всеки червен олигарх, капиталист и Феодал, защото е обслужвала червената мафия до сега всякак. Каролев просто бърза да вземе комисионите на фондовете, които може да вземе червения омбудсман на комунетата...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Спира BMW пред хубава кооперация, излиза борец по анцуг и вика: - Мичеее! На балкона на третия етаж се показва наконтена блондинка: - Кво? - Почвай предиграта, сега идвам!