Скандал! Продават дипломи за средно и висше образование в сайт за безплатни обяви

ЧАС ПИК

Скандал! Продават дипломи за средно и висше образование в сайт за безплатни обяви

18209
на 27.06.2014
Скандал! Продават дипломи за средно и висше образование в сайт за безплатни обяви
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Търговията с дипломи за средно и висше образование процъфтява в Интернет. В най-големия сайт за безплатни обяви се появи обява за продажба на такива документи за завършена бакалавърска или магистърска степен, съобщава Стоян Стоянов в рубриката "Моята новина" на Нова телевизия.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Продавам дипломи за средно и висше образование. За контакти, пишете ми на лични съобщения", пише в обявата.

Дипломите за средно образование се продават между 400 и 1200 лева в зависимост от това дали са регистрирани в МОН, а за висше са от 500 до 2500 лева. За бакалавър цената е 1800 лева.

Срокът за изпълнение на поръчката е три работни дни, като клиентът може да си избере освен университета, специалността, годината на завършване и дори успеха от изпитите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК