ГАЛЕРИЯ ШОУ

СКАНДАЛ! Роксана обидена на Софка и Тони Стораро! Не отидоха на сватбата й заради пари

Само в ПИК
СКАНДАЛ! Роксана обидена на Софка и Тони Стораро! Не отидоха на сватбата й заради пари
Автор: ПИК
Дата
Дата
8955
Коментари
1
СКАНДАЛ! Роксана обидена на Софка и Тони Стораро! Не отидоха на сватбата й заради пари

Фолкпевицата Роксана е обидена на колегите си Софи Маринова и Тони Стораро за това, че не са отишли на сватбата й с любимия Александър на 27 юли.

На тържествотто за чудо и приказ в София се оказа, че едни от най-големите й приятели изобщо не са се появили.

Може би единствените, които не дойдоха, бяха близките ми колеги, така да ги наречем. Нека работят хората, нека изкарват пари. Софи не дойде. Стораро не дойде, Фики не дойде. Обадиха ми се, но това не ме задоволява. Единствената колежка, която оправдавам, това е Джена, защото имам малко бебе и знам какво е. Другите казаха, че са били на участие“, жалва се Рокси пред „Телеграф“.

 „Дойдоха останалите колеги. Те бяха тесен кръг, не исках много да се шуми. Исках една стилна сватба, каквато беше. Ваня Вълкова, Пепи Христозова, Нелина, Илиян, Джамайката – хората, които държат на мен и които са искали да уважат този ден и празник са били до нас, нищо друго не оправдава останалите, камо ли участия“, категорична е певицата.

Още по темата
ИЗНЕНАДА! Предложиха брак на Роксана в ефир (СНИМКИ)
Часовник
10:30
Поп фолк певицата Роксана получи неочаквана изненада. Ангелогласната ромка бе сюрпризирана в телевизионен ефир от своя приятел Александър, който й зададе най-важния въпрос, а именно дали ще се...
Напиши коментар »
(1)
1
На това дядо ми Мъдрият заек казваше: "Стиснати хаисти и дзифтари". В живота на човек има събития, когато нещата си идват на место и човек разбира, кои са неговите приятели! За повишаване на настроението след това казваше: " Важното на сватбата да е блажно (мазно) мезето и да се обичат младите".
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Съвременната философска трактовка на проблема с яйцето и кокошката може да се сведе към въпроса: “Дали кокошките се размножават посредством снасяне на яйца или яйцата се размножават посредством излюпване на кокошки”?