Скандал! Уволниха директорка на гимназия, правила секс с пазача и родител (снимка)

Бомба

Скандал! Уволниха директорка на гимназия, правила секс с пазача и родител (снимка)

49210
на 05.05.2014
Скандал! Уволниха директорка на гимназия, правила секс с пазача и родител (снимка)

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Директорка на гимназия в Ню Йорк е обвинена в това, че е спала с пазач, заместник-директор и родител на ученик по време на учебните занятия и е качвала снимки от въпросните срещи на служебните компютри.

препоръчано

35-годишната Ани Шмутц Сейфула бе ескортирана в четвъртък от техническата и художествена гимназия „Робърт Вагнер“ в Лонд Айлънд.
Разследващите детективи са конфискували компютри и друга електроника от офиса и дома на директорката, които, по информация на „Ню Йорк Пост“, съдържат нейни снимки, на които тя е само по бельо и прави секс, включително и тройка.

Според изданието, лудориите на Сейфула са разкрити след романс с бащата на ученик, приключил зле, след като изоставеният любовник предал на властите три служебни лаптопа, с които той се сдобил, докато живеел с директорката.

Неназованият баща също е предоставил на следователите видео- и аудиозаписи, на които Сейфула признава, че е правила орален секс на училищен охранител в училището. Тя също признава за секс със заместник-директор в склад за книги по време на учебните часове, дошъл на посещение от друго училище. „Не знам какво съм мислила. Не знам защо съм си мислела, че това е нормално“, казва тя на разгневения баща на аудиозаписа, след като той я обвинява в изневяра.

Бащата също твърди, че Сейфула е имала редица рандевута със „стар любовник“ на „тайно място“ в училището. По думите на бащата, той се е решил да разкрие всичко, защото директорката и майка на едно дете го е превърнала в глупак.

Връзките между колеги и колеги с родители не за против политиката на учебното заведение, но практикуването на секс на територията на училището и качването на секс изображения на училищна техника се смята за провинение.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК