СКАНДАЛ! Християнско сдружение настоява да проверят дипломата на Слави Трифонов

Само в ПИК
СКАНДАЛ! Християнско сдружение настоява да проверят дипломата на Слави Трифонов

Редно е проверяващите да обяснят на българската общественост и как и на какво основание шоуменът се е сдобил с въпросната тапия, категорични са от „Православна младеж – Света Петка Търновска“

Автор: ПИК
Дата
Дата
33684
Коментари
17
СКАНДАЛ! Християнско сдружение настоява да проверят дипломата на Слави Трифонов

Инспекторатът на МОН да извърши спешна проверка доколко е автентична дипломата на шоумена Слави Трифонов, издадена от Национална музикална академия /НМА/, настояват от християнското сдружение „Православна младеж – Света Петка Търновска“.

Инспекторатът на Министерството на образованието трябва да извърши обстойна проверка дали е законно издадена дипломата на шоумена и тв водещ Слави Трифонов от Национална музикална академия "Проф. Панчо Владигеров", или въпросният китап е 100-процентово менте, тъй като е изфабрикуван в крещящо нарушение на действащия Правилник за устройството и дейността на Национална музикална академия. Немалко публикации с такива обосновани предположения се появиха преди време в редица електронни и печатни медии, пишат от сдружението в съобщение до медиите.

За целите на въпросната проверка от архива на Музикалната академия е редно да бъдат поискани документите за цялото следване и обстоятелствата около дипломирането на лицето Станислав Трифонов в Консерваторията, а обществеността ни е в правото си да очаква те да бъдат качени и на интернет сайта на самата академия, която се издържа с пари на българските данъкоплатци, призовават от Християнско сдружение „Православна младеж – Света Петка Търновска“.

Редно е проверяващите да обяснят на българската общественост и как и на какво основание шоуменът се е сдобил с въпросната заветна диплома цели 12–13 години, след като е спрял да ходи на лекции и упражнения в Музикалната академия, при това – и с невзети изпити, настояват от православната младежка организация. За всички простосмъртни български студенти прекъсването на следването им за повече от десетилетие означава автоматична, 100-процентова загуба на студентски права, а те се възстановяват само и единствено ако лицето се яви отново на приемен изпит в учебното заведение – с цел да бъде зачислено и приравнено към съответния учебен план на новия випуск, напомнят от християнското сдружение и в тази връзка изразяват силно съмнение телевизионерът шоумен Слави Трифонов да се е явявал отново на кандидат-студентски изпити за възстановяване на студентските си права.

Ако проверката докаже, че популярният водещ, който има и претенции да променя политическата система в страната със своя референдум, не е спазил разпоредбите на Закона за висшето образoвание и Правилника за устройството и дейността на Национална музикална академия и се е сдобил с диплома от НМА в нарушение на всички правила и наредби, тя незабавно следва да бъде анулирана, а виновните за нейното издаване длъжностни лица – да понесат административни санкции и наказания за извършено документно престъпление, настояват от християнското сдружение. „Да не забравяме, че Член 308-ми на Наказателния кодекс на Р. България предвижда всеки, „който състави неистински официален документ или преправи съдържанието на официален документ с цел да бъде използуван, се наказва за подправка на документ с лишаване от свобода до три години”, припомнят от сдружението.

Разбира се, крайно време е също така Светият Синод на Българската православна църква, както и СЕМ да излязат с ясна и категорична позиция относно гаврата с християнските ценности, която се извършва методично, агресивно и целенасочено години наред от продуцентите на „Шоуто на Слави” с безвкусните и крайно обидни за всички вярващи скечове и „сценки” с участието на измисления отец Нафърфорий, подчертават в заключение от Сдружение „Православна младеж – Св. Петка Търновска“ .

Напиши коментар »
(17)
1
Само да го чуя тоя противен плешив чалгар, и после имам цял месец мускулна треска на ушите. Страх ме е да го видя, да не ослепея от повръщане, затова си паля колата и ще бягам от София. Някой дали ще ми плати обезщетение, че сме длъжни насила да го слушаме и гледаме тоя учиндолски простак...
2
За мен е по-важно да се проверят дипломите и ранговете на премиера
3
Да ева лекетата,да ева ....! И те "барабар Петко с мъжете " кой знае какви збъркани сексуално сте в тоя Съюз!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Предлагам, сдружението чрез серия свирки да провери и либидото на въпросния господин. Много,много е важно за нас.
6
Странно, че за така наречената християнска младеж, дипломата на Слави е по- важна от ислямизацията на България.
7
на РАБФАК "недоносчето, " НАШАТА МАМА" Цецко Цачев !
8
ПИК, НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ С ТЕЗИ ПУБЛИКАЦИИ НА НИКОМУ НЕИЗВЕСТНИТЕ СВЕТИ ПЕТКОВЦИ. И КАКВО, АКО СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ СЛАВИ НЯМА ДИПЛОМА ИЛИ НЕ Е ИСТИНСКА? ДА НЕ БИ ДА МУ Е НЕОБХОДИМА ЗА РАБОТАТА МУ, ИЛИ ЗА ДАВАНЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА МИТИНГ-КОНЦЕРТА? ИЛИ МУ ТРЯБВА, ЗА ДА ИМА МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСИТЕ ЗА УСТРОЙСТВОТО НА ДЪРЖАВАТА? ЩО НЕ РАЗНИЩИХТЕ ВЪПРОСА С ДИПЛОМАТА НА КАНДИДАТПРЕЗИДЕНТКАТА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА? НЕЙНАТА ДИПЛОМА БЕШЕ СНИМАНА РЕДОМ ДО ДИПЛОМАТА НА БОГОМИЛ БОНЕВ, А ТЯ НЕ Е ШОУМЕН И ВОДЕЩ НА СОБСТВЕНО ШОУ, А ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БГ ПАРЛАМЕНТ И ФАЛШИВА ДИПЛОМА БИ БИЛО ОГРОМЕН СКАНДАЛ. МИТИНГ-КОНЦЕРТ ЩЕ ИМА И СЕ УСПОКОЙТЕ ВЕЧЕ, А ТЕЗИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЪБЕРАТ 100 ЧОВЕКА НА ЕДНО МЯСТО НЕКА СИ ПОМИСЛЯТ НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ТОВА И ДА ЗНАЯТ, ЧЕ НЕ ИМ Е ВИНОВЕН СЛАВИ.
9
Електра грешиш за Слави. Оставете го тоя дългуч, да си направи спокойно митинга, против де комунизацията на държавата, и вредната конституцията на комунетата. И на него му омръзна статуквото на Момата и Чалмата, въпреки, че при тях натрупа милионите. Слави иска да е новия Шише, за да му се кланят Чалмата, Дебелата крава и Сирусоидите от протестна Мрежа. Аз ще го подкрепа на митинг, не че го харесвам, а че е време да изринем комунетата на Момата..
10
Присъствах на изпита ( единствения не взет от лицето Трифинов). Той се проведе в стая 01 в приземието на Новата Академия. Господинът си имаше и доста претенциозна комисия. На външния роял ( там има два един до друг ) беше Маестрото. Колкото до правата , препоръчвам да се поинтересувате как и защо, но напълно според действащите норми Слави Трифинив си е взел държавния изпит и има диплома за висше образование от ДМА ( сега НМА ). Аман от всезнайковци, то място за наистина знаещи хора не остана. Всеки си вре гагата дето няма понятие и говори, че и убедително по въпроса. Засрамете се. Тук място за мнение по въпроса харесваме го или не няма. Има факт - изпитът е взет в съответствие със закон и правилник.
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
№-1,защо не се самонагълташ,тъкмо близките ти ще минат с малко масраф.Имам чувството,че си някакъв грозен,не остриган свински цървул.
13
Интересно защо властта се плаши толкова от Трифонов,та стигна до там,слугите и да му търсят дипломата. Уж държавата върви нагоре,уж реформите са на 6,уж народа цъфти от благополучие,пък от един Трифонов ги е шубе.
14
Добре ама що не търсите дипломата на тиквата?
15
МИ ЗАЩОТО НЯМА ДА МОЖЕ ДА Я НАМЕРИ
16
тиквата назчначи толкова калинки,умните деца изгони в чужбина,вие със Слави се заяждате,срамота
17
Слави си е Слави с или без диплома.Не дипломата прави бизнесмена.Предлагам да му се вземе и малкофецес да не би да е ял пържоли без платено ДДС
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Акушер-гинеколог решил да става автомонтьор.
Преминал 6-месечно обучение... Съответно и изпит.
Изпитната комисия:
- Какво ще го правим тоя?
- Как какво, бе, та той си е за „Гинес”! Човекът през ауспуха на колата основен ремонт на двигателя направи!