ГАЛЕРИЯ ШОУ

СКРИТА ЛИМОНКА! Стефан на Гала бил пожарникар

Само в ПИК
СКРИТА ЛИМОНКА! Стефан на Гала бил пожарникар
Автор: ПИК
Дата
Дата
5505
Коментари
6
СКРИТА ЛИМОНКА! Стефан на Гала бил пожарникар

Голямата любов на Гала, Стефан, бил пожарникар преди време. Ководещият в "На кафе" е имал доста отговорна длъжност в пожарната команда.

Самият той се похвали, че помни униформите от брезент, които задължително носел.

"Пазя чудесни спомени от онези години", разказва често на маса любимият на водещата. Особено когато се разчуства по повод на миналото.

Стефан е 11 години по-млад от Гала, но двамата са неразделни. И по всичко изглежда, че връзката им е укрепнала до толкова, че 50-годишната водеща се чувства прекрасно, докато двамата водят заедно шоуто й в ефира.

Още по темата
ОТКРОВЕНИЕ! Стефан на Гала отсече: Преди да се запознаем, изобщо не я харесвах!
Часовник
16:40
"Занимавам се с производство и търговия на мед и пчелни продукти. Не ме дразни, че всички ме наричат "половинката на Гала", заяви Стефан Николов, мъжът до Гала, в ефира на Нова телевизия, който...
Напиши коментар »
(6)
1
ПОЖАРНИКАР -- ГЕРОНТОФИЛ ! СИГУРНО ЗАРАДИ ТАЗИ ПЕРВЕРЗИЯ СА ГО УВОЛНИЛИ ОТ ПОЖАРНАТА . И БАБА ИСКА МЛАДО ДА Я СТЪРЖЕ , АМА ПЕНСИЙКАТА И МАЛКА И НЕ МОЖЕ ДА СИ ПЛАЩА НА ЖИГОЛО .
2
чудесни спомени (хитрее мазно) от времето , когато бил пожарникар , ама не останал в хубавинята , а я сменил с кобилеста кака !
3
Като е бил пожарникар да не го е била градушка !!! Мъж отвсякъде !!! То Деко като е мъстия да неби да е мъж - л..но от всякъде !!!
4
АБЕ ЩОМ Е СТИГНАЛ ДА СИ ВЗЕМЕ 50 ГОДИШНА ЖЕНА ЕВА ГО У МЪЖО! ТОЗИ НЕ СЕ ЛИ Е ЖЕНИЛ КОГАТО Е БИЛ 25 ГОДИШЕН? ЧАКАЛ Е ДА СТАНЕ НА 40 И ДА СИ ВЗЕМЕ ДЪРТА КАКА ДА ГО ОТРАКА ЛИ? ЗАРАДИ МАНГИЗИТЕ ЛИ Я Е ВЗЕЛ? МЪЖ НА 40 ГОДИНИ ДА НЯМА ПАРИ И ДА ЧАКА НА ДЪРТАТА КАКА ДА ГО ХРАНИ??ЕЙ ПИСНА МИ ОТ СЕЛЯНЖЪРСКИ ОСТРОТИИ!
5
От където и да го погледнеш -геронтофил-первезник.Мъж, як ,прост безмовъчен индивид ,как няма да си вземе кака за да го отрака.То не че каката има нещо в главата си ,но поне пари има , а на тоя ще му подхожда и жиголо да го наричат. Жалко за детенцето му ,че ще бере срама на баща си след време в училище ,защото съвременните деца са жестоки в обидите си към уязвимите.
6
Ами пожарникар - обича да държи маркуч и да гаси пожари в стари утки!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

- Няма да ти дам пари за сладолед и толкоз! – вика майката.

- Добре – отговаря синчето, – но като влезем в магазина ще ти викам “бабо”!