СПОРТЪТ ДНЕС

Славия си връща Дуде Ндонгала

Само в ПИК
Славия си връща Дуде Ндонгала
Автор: ПИК
Дата
Дата
2124
Коментари
0
Славия си връща Дуде Ндонгала

Френският футболист Дуде Ндонгала се завърна в Славия и поднови тренировки. Той ще получи нов шанс на “Овча купел”, след като вече беше изгонен веднъж заедно с Донел Муканза от треньора Александър Тарханов и президента Венцеслав Стефанов. 

Двамата имаха проблеми с дисциплината и “белите” вдигнаха ръце от тях  и ги натириха. Ндонгала игра в Турция, но си тръгна след само седем мача за два отбора от втора дивизия.  Когато го изгони от Славия Венцеслав Стефанов каза за Ндонгала, че е талантлив, но има проблеми, защото е израснал в гето във Франция, а на “Овча купел” се опитали да го превъзпитат.

 

 

“Меридиан Мач”

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!