Слави Бинев в ЕП: Имаме проблем със свободата на словото, особено в държавните медии

ЧАС ПИК

Слави Бинев в ЕП: Имаме проблем със свободата на словото, особено в държавните медии

6969
на 07.02.2014
Слави Бинев в ЕП: Имаме проблем със свободата на словото, особено в държавните медии
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Информационният център към ЕП в Страсбург потърси Слави Бинев за коментар по една от най-горещите теми за България, свързана с бежанската вълна от Сирия. Депутатът, представител на най-голямата извънпарламентарна сила НФСБ, предприе поредица от действия по проблема, като изиска от европейските институции бърза намеса: „В България имаме остра нужда от експертни съвети, логистична подкрепа и познания как да  се справим с този въпрос, защото този проблем е напълно непознат за България.” – заяви Бинев, като допълни, че всички правителства в България до момента са виновни за проблема, че нямаме организация, която е в състояние да реагира адекватно в създалата се ситуация. Това съобщава пресцентърът на НФСБ.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Тема за разговор беше и новината около оставката на Алекс Нестор като изпълнителен директор на дъщерните дружества на „Дънди прешъс” в България в следствие поредица от сигнали до европейските институции от страна на Слави Бинев „Жалко е, че решенията в полза на българина идват от чужбина, а не от собственото му правителство.”  - заяви Бинев и напомни, че подобно на проблема с екологично опасните мини, такъв имаме и с депата за отпадъци, разположени на българска територия, които унищожават природата ни - по-специално тези в село Баня, община Джерман, град Ямбол.

Като проблем евродепутатът посочи и проблема със свободата на словото в България, особено що се касае до работата на държавните медии, които  работят в услуга на настоящето правителство и назначената от него удобна опозиция.

Бинев разказа и за посещението си до Кения през миналата седмица по повод  стартирането на мобилна платформа за залози от една от най-големите компании в сектора, собственост на българи. „Един от основните проблеми в България - фактът, че хората с достойнство, с разум, със сила и идеи, напускат България, защото не могат да се реализират в собствената си страна.  Всичките българските правителства досега трябва да се засрамят, защото те с политиките си принудиха българите да напускат родната си страна. Именно това е нашата идея, на хората от НФСБ, да сменим това правителство, което пропъди гражданите си в чужбина.”

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК