Слави в паника преди финала – викна психолог за Крисия и Симона

ЧАС ПИК

Слави в паника преди финала – викна психолог за Крисия и Симона

164109
на 20.02.2014
Слави в паника преди финала – викна психолог за Крисия и Симона
Автор:   ПИК

Напрежението в „Шоуто на Слави” заради предстоящия край на конкурса за партньорка на г-н Андреев достигна максимума си и финалът наистина e пред провал, разкриват хора от предаването пред „ПИК”. Малките фаворитки Крисия Тодорова от Разград и Симона Иванова продължават да са толкова изнервени, че не могат да учат песните си и още не са с подготвили за изявите си довечера, когато трябва да пеят в дует с големи български звезди – съответно Орлин Горанов и Миро от бившия дует „Каризма”.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Както първо „ПИК” съобщи, талантливите момичета били в ужас, че ще трябва да се разделят и една от тях ще е победена и ще прекрати тв изявите си. Тяхната паника обаче вече е обзела и водещият Слави Трифонов, който също сериозно се притеснил, че децата няма да издържат на стреса от финала и няма да могат да пеят на сцената днес и утре, когато окончателно ще се реши кой от двете ще застане до малкия зевзек Митко Андреев.

В опит да ги успокои, Дългия се е обърнал и към психолог, който вчера е консултирал Крисия и Симона е опитал да свали напрежението. Дали терапията е успешна, ще стане ясно днес, когато децата отново се изправят едно срещу друго в борба за място на тв екрана. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК