ГАЛЕРИЯ ШОУ
Шоу легенди

Слави Трифонов: Бойко Борисов е отрова!

Само в ПИК
Слави Трифонов: Бойко Борисов е отрова!

По времето на ГЕРБ ме разследваха по инициатива на "Атака"

Автор: ПИК
Дата
Дата
15812
Коментари
9
Слави Трифонов: Бойко Борисов е отрова!

"Бойко Борисов е отрова, която отрови изключително много и без това отровената политическа система". Това казва известният телевизионен водещ и продуцент Слави Трифонов в интервю пред в. "24 часа".

"Аз не знам дали Борисов осъзнава това. Може би се влияе и се вълнува от други неща. Егото му, кръвното му налягане, което е нормално, разбира се, присъствието му в публичното пространство. Да е "Отряд 28" на негово лично разположение. Лъжата е част от неговото общуване с обществото. Но като казвам отрова, го казвам, защото начинът, по който той се интегрира в публичния живот, промени изцяло отношението и към политиката, и към публичните прояви, и към всичко останало", казва още Трифонов.

"Просто позволихме да се появи такъв човек и да промени целия политически и обществен живот. Сега покрай тези гафове, които направи това правителство, като че ли последствията за него отидоха на заден план и като че ли той ще мине метър, както в играта на бридж белот се казва, т.е., ще му се направи компромис. Вижте какво излезе покрай шефа на Камисията за конфликт на интереси. Там какво е писано ББ и ЦЦ - какво да атакуваме и кого да не атакуваме. Това е n-тият скандал. Няма друга личност в България от моя съзнателен живот и от това, което чета в историята, към която обществото да е било толкова компромисно. За една част от тези неща, които той направи, всеки друг политик би бил или вкаран в затвора, или низвергнат от политическия живот. Но на Бойко Борисов продължават цялото общество и медиите, включително, да му правят компромис след компромис", казва още Слави Трифонов.

Той разкрива, че по време на управлението на ГЕРБ е бил разследван от прокуратурата по инициатива на Атака. "Забележи - не от ГЕРБ, а от "Атака" - тогава те бяха партньори на Борисов. Те бяха заедно биз-бизе", казва още той и уточнява, че след близо година проверки нищо нередно не е открито.

Според него адресатът на протестите трябва да бъде парламентът. Протестите трябва да бъдат насочени към смяна на Изборния закон. "Окей сваляме това правителство. Тук държа да вметна, че аз съм по-скоро доста десен по убеждения. Но какво показва социологията - че идват отново БСП, ДПС и ГЕРБ....и ще е пак същото. И това ще се случи буквално след 2-3 месеца. Тогава пак ли ще има протести срещу правителството, за да се повтори отново същото", казва още Слави Трифонов.

Трифонов казва, че договорът му с "Би Ти Ви" изтича на 1 септември и в момента води преговори. "Аз още не съм подписал нов договор, а до 1 септември има само един месец Водим разговори", казва още известният водещ.

 

Напиши коментар »
(9)
1
Слави и Бареков вече се оливат тотално. Трифонов, кажи нещо и за твоето его, което вече граничи с медицинската диагноза. Смешник.
2
отговор на коментар
Тъпанар си ти,тъпанар...
3
Всяко крило прлюе другото... a всички останали са "под водата"
4
Не е отрова, а вирус в телевизора, причиняваш гадене и повръщане.
5
Слави ще те направя организационен серретар в моята партия. И Мишо Шамара ще вземем. Смърт на тирана Борисов!!!
6
..... Слави, прав си във всичко. Само че Борисов си го доведоха Слави, прави си във всичко. Само че Борисов си го доведоха комунистите, заедно със Симеон, защото България беше започнала да става нормална държава, но за тях това означаваше да не могат повече да грабят. Нужно им беше нелегалните им канали да заработят отново с пълна сила и си доведоха Борисов, а главното му сектерарстване беше една от най-жестоките, позорни и човеконенавистни истории не само на прехода. Прав си, че Борисов създаде тази отровна атмосфера на лъжи и простащина, самият той мутра, манипулатор и лъжец до мозъка на костите. Но такъв го харесваше и лансираше и ти. Такъв като него, попадение в десятката на службите, можеше да вирее само в отличната почва в една чалгализирана България.....
7
компромисите ! Има една бълг.поговорка "Паяавра леке не хваща"
8
Ще цитирам : "Синът на Сашка Васева към Слави Трифонов: Ти си продажен гей, който лиже задници срещу пари". Детето добре му го е казало на гея гологлав.
9
ББ"Б" си е миризливо гомно.ама и Слави какви минети му правеше....както е обичайно.за него.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!