Слави Трифонов лапва и „Сървайвър“! Дългия гушва 2 милиона лева

ЧАС ПИК

Слави Трифонов лапва и „Сървайвър“! Дългия гушва 2 милиона лева

25796
на 06.11.2015
Слави Трифонов лапва и „Сървайвър“! Дългия гушва 2 милиона лева
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

„Сървайвър“ отново се завръща в ефира на бТВ през пролетта на следващата година. Обаче този път приключенското риалити няма да е продуцирано от Евтим Милошев компанията му „Дрийм Тийм“, а от тази на Слави Трифонов. От телевизията искат свои и сигурни хора и най-вероятно ще му дадат риалитито, след като му дадоха „Гласът на България“.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Дългия доста си е вдигнал акциите пред ръководството на телевизията. Той за по-малко от година откри Крисия и тя спечели второ място на „Евровизия“, направи много добре „Гласът на България“ и изнесе два мегаконцерта, които събраха рекорден брой зрители, докара детската „Евровизия в България“, а шоуто му непрекъснато вдига рейтинга си.

Конкуренти ще са му Иван и Андрей, които в момента правят „Фермата“, но не могат да стигнат рейтинга на Брадъра. Пък и като телевизионни номади все още не са спечелили изцяло доверието на шефовете си.

Слави всъщност направи първия сезон на „Сървайвър“ през 2006 г., но този факт отдавна е забравен. Тогава Камен Воденичаров беше доста успешен водещ, а предаването изпипано до съвършенство. След това продуцент стана Евтим Милошев, който се избяга от Трифонов и започна да гради собствена кариера. Но след трагичен инцидент в шоуто, то бе прекъснато за две години.

Милошев пак се опита да го направи, но от бТВ искат по-печен продуцент.

По всяка вероятност шоуто ще бъде дадено отново на Слави. Бюджетът на „Сървайвър“ е близо 5 милиона, а печалбата на продуцента му е към 2 милиона лева, разказват в телевизионните среди.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
И ТОВА СЕ СЛУЧИ! Росен Желязков разплака Росица Кирова (ВИДЕО) И ТОВА СЕ СЛУЧИ! Росен Желязков разплака Росица Кирова (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК