ГАЛЕРИЯ ШОУ

СЛЕД СКАНДАЛА С ВАСИЛ ИВАНОВ! Дарина Сарелска се срина, не е ходила цяла седмица на работа

Само в ПИК
СЛЕД СКАНДАЛА С ВАСИЛ ИВАНОВ! Дарина Сарелска се срина, не е ходила цяла седмица на работа
Автор: ПИК
Дата
Дата
36684
Коментари
15
СЛЕД СКАНДАЛА С ВАСИЛ ИВАНОВ! Дарина Сарелска се срина, не е ходила цяла седмица на работа

Шефката на отдел "Новини и актуални предавания" в Нова телевизия Дарина Сарелска, която бе обвинена от разследващия журналист Васил Иванов в цензура и обслужване на политическия и съдебен елит в страната, не се е вясвала цяла седмица на работа, твърди столичен вестник, позовавайки се на служители в частната медия.

След безпрецедентния медиен скандал, който съпътства напускането на Васил Иванов и мощната подкрепа, която получи журналистът в социалните мрежи, Сарелска закри профила си във Фейсбук и врътна ключа на стъкления си кабинет, наричан от подчинените й "аквариума".

"Дарина не е идвала на работа от миналата събота, преживява изключително тежко разигралите се събития.Не си е пуснала молба за отпуск, нито болничен, но е изпаднала в нервен срив. Комуникира по телефона единствено с приятелките си Ани Цолова и Генка Шикерова, които на практика управляват временно новинарски отдел в нейно отсъствие. Не беше честно това, което й причиниха", издават от нюзрума на Нова телевизия.

След смайващите разкрития на Васил Иванов, подкрепени с тайни записи, че Дарина Сарелска системно е спирала негови разследвания за злоупотреби в малки общини и че е изнасяла информация за предстоящи репортажи на арестувания за корупция бивш кмет на Неделино Стоян Беширов, какато и за обществени поръчки, спечелени на шуробаджанашки принцип от нейни девер, обвинената в цензура даже не могла да подготви качествено защитата си ви интервю, направено от колежката й Ани Цолова. Миналия петък Дарина Сарелска трябваше да гостува в сутрешния блок на Нова телевизия, но не се яви на живо на екран, след като предния ден бе буквално попиляна от стотици гневни коментари на страницата си.

В късния следобед на миналия четвъртък Дарина Сарелска обявила,че няма сили да се изправи на живо и поискала да й направят интервюто в нейния кабинет предния ден. Подготвянето на материал отнело цели 3 часа, а след монтирането му шефката в нова телевизия изглеждала изцедена като лимон.

Оттогава тя не се е вясвала на работа, очаквайки бурята да поутихне. Отсъствието породи множество слухове сред подчинените й- влязла е в болница, уволнена е, прибрала се е в родния Златоград, отлетяла е за чужбина, за да се откъсне от скандала.

Надеждите на някои,че Сарелска ще бъде принудена да напусне, обаче няма да се оправдаят. Собствениците на Нова тв от шведската компания "Модърн таймс груп" са били втрещени от разкритията на Васил Иванов и подозират подривен заговор срещу канала.Неотдавна шведите обявиха,че търсят купувач за телевизията, тъй като се изтеглят от България и не желаят да уволняват мастити началници.

Напиши коментар »
(15)
1
Да си седи в къщи. Работното и място изстина
2
Такива като нея има хиляди, тя си знае колко струва, и затова трепери, че ще й изстине мястото. Сфир ка джийки.
3
Васил Иванов ми е антипатичен, но за Нова Мазновизия, е 100% прав.
4
След тая случка, и пламенната защита на шефката си и приятелка от страна на Анито, не гледам нова телевизия. Не мога да гледам и слушам безгръбначни, станаха ми ясни що за хора са.живи и здрави да са. А що се отнася до Васил Иванов, тоя човек е толкова безстрашен, и смел, че всеки уважаващ себе си началник, би го наел на работа. Пожелавам на Васко много късмет и никога, ама никога да не се променя.
5
Сигурно е отлетяла на някой остров, да топне кълки в топлата морска вода, докато отшуми случая. Все някъде трябва да ги харчи тия 15 хил.лв ,които взима всеки месец.
6
Тая много лабава бе!
7
А га яди кифтиетата.......
8
Ясно е, че ПРОСТИТУИРАЩИТЕ "журналистки" от НОВА вземат незаслужено огромни заплати и бонуси за да цензурират новините, крият КРАЖБИТЕ на ГРОБарските кметове, замитат и преиначават ИСТИНАТА И лижат гъъъъзъ друго нещо на ТИКВАТА!!! Затова тази помийна яма - НОВА няма бъдеще /никой не я гледа/, собствениците я продават и най-много да я купи шИшИ. От платена журналистика никой не се интересува - рейтингът им клони към 0 /нула/. Цената на НОВА се срина заради тези цензури - такива журналистки само да искате, още не се е качила на ДЖИПА и вече му разкопчава ЦИПА!!!
9
Определено е наклеветена от този "пренебрегван" журналист, който иска да върти телевии на пръста си. сега да си седи със своите свери от Шоуто на Слави. Скоро ще почне да плюе и тях. Всеки може да бъде оплют и осрамен. Необходимо ли е?
10
Нова телевизия е един бардак, пълен с интриганти, слуги на управляващите /като Сарелска/ и отчайващи глупаци и некадърници като набедените "журналисти" Ани Цолова и Виктор Николаев.Били "телевизионни звезди"!, според някои елементарни и тъпи като тях писачи! Нова телевизия трябва да плаща вредни на стопяващите се все повече нейни зрители, когато тия двамата се появят на екрана в сутрешния блок. Какви са тия собственици на медията, та не могат да преценят какви са им кадрите и да вземат да ги разкарат от екрана та да не тероризират зрителите със скудоумието и пълната си неграмотност?
11
Типични женски номерца.
12
Истината боли. Трябва време за да мине болката.
13
васил Иванов е много конфликтен,това че се правиш на честен ,не те прави нито честен,нито свестен,та и той не е цвете за мирисане.
14
васил Иванов е много конфликтен,това че се правиш на честен ,не те прави нито честен,нито свестен,та и той не е цвете за мирисане.
15
такива като Васил Иванов ще продължат на пред без да се страхуват защото истината има цена а тия подмазвачи са варосани гробници които ще си получат възмездието в уреченото време.Време е за промяна
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Кандидат-кмет чака в кабинета си резултатите от изборите. Съобщават му, че е избран. Той грабва телефона и бърза да зарадва майка си:
- Мамо, избраха ме!
- Браво, моето момче! Да не лъжеш?
- Мамо, не почвай и ти...