ГАЛЕРИЯ ШОУ

След 32 години брак, Петя Буюклиева се закле: Никога не съм спала с друг, освен с мъжа си!

Само в ПИК
След 32 години брак, Петя Буюклиева се закле: Никога не съм спала с друг, освен с мъжа си!
Автор: ПИК
Дата
Дата
10188
Коментари
1
След 32 години брак, Петя Буюклиева се закле: Никога не съм спала с друг, освен с мъжа си!

Петя Буюклиева смая всички с признанието си, че е била вярна на мъжа си цели 32 години. Внучката на "фаталната жена" е делила една постеля само със съпруга си Тони повече от три десетилетия. „За 32 години семеен живот аз не съм допускала в леглото си нито един друг мъж. Заклевам се в детето си!“, прекръсти се певицата, пише столичен всекидневник.

Това признание накара мнозина зрители да се осъмняват в истинността на думите й, най-вече заради бурния и непокорен нрав, който винаги е демонстрирала. Оказва се, че това е изграден имидж, който няма общо с моногамната и вярна съпруга Петя. „Защо обаче се кълне в детето си, това е нелепо!,“ смутиха се почитатели на певицата.

Освен вярна, Буюклиева продължава да бъде и лудо влюбена в мъжа си, дори след дългите гоидни рутина на брака. „Обичам го този човек, това е“, отсича тя. „От всичко най-много обичам семейството си – съпруга ми и сина ми“, продължава с емоционалното излияние.

Тони, мъжът на Петя, също не веднъж е споделял публично колко я цени не само като изпълнител, но и като майка и съпруга. „Ние не се разделяме по 24 часа“, сподели музикантът. 

Единственият случай, в който картината на семейна идилия в дома на Буюклиева се пропука бе по време на участието й в "Музикална академия" преди три години. Тогава тя бе изловена да бие звучен шамар на мъжа си, а после двамата започнаха да се оправдават, че тя просто е искала да му запуши устата.

Тони обаче няма как да каже на черното бяло и да отрече, че капитанът в семейния кораб е Петя. Певицата се слави като изрядна домакиня и обожава къщните дела, но пък характерът й е експлозивен и обикновено тя командори мъжа си. 

Кой командори си личи дори в най-елементарните ежедневни действия като пазаруването. Преди време Петя и Тони бяха уловени в магазин, в който певицата хвърля необходимите продукти в количката, бутана чинно от него. Двамата са си приели ролите и са си напаснали характерите – тя е властна, но същевременно вярна, а той е по-спокоен човек и мрази споровете и конфликтите, обобщиха общи приятели на звездната двойка. 

 

Още по темата
Профилактично! Петя Буюклиева пак посини мъжа си, срам го е да сложи тениска
Часовник
14:58
От няколко дни насам съпругът на Петя Буюклиева – Тони, ходи само с дълги ръкави, за да крие синините по ръцете си от домашния физически тормоз, който певицата...
Напиши коментар »
(1)
1
КОЙ ЩЕ ТЕ ОСТАВИ ДА СПИШ МА?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Кандидат-кмет чака в кабинета си резултатите от изборите. Съобщават му, че е избран. Той грабва телефона и бърза да зарадва майка си:
- Мамо, избраха ме!
- Браво, моето момче! Да не лъжеш?
- Мамо, не почвай и ти...