БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Сложиха скоба на колата на Юлияна Плевнелиева

Само в ПИК
Сложиха скоба на колата на Юлияна Плевнелиева
Автор: ПИК
Дата
Дата
16202
Коментари
8
Сложиха скоба на колата на Юлияна Плевнелиева

Първата дама Юлияна Плевнелиева се натъкнала на неприятна изненада, когато в края на работния ден стигнала до колата си. Тя открила автомобила си със скоба, съобщава столичен вестник.

Според информацията Плевнелиева не е пуснала SMS за зоната, където е паркирала.

За свое голямо учудване, след като приключи работният й ден, г-жа Плевнелиева видя, че колата й е закопчана. Tя веднага се обади на "паяците", плати си глобата и скобата бе премахната, пише "24 часа".

Напиши коментар »
(8)
1
Юлияна е пич - работеща призидентша - майка на три деца - предшественичките и се занимаваха с фондации - събираха пари - само те си знаеха къде отиваха тези пари.
2
Eine Lesbe.....
3
ЗА НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИНЕ И ЗА ПРЕЗИДЕНШЕ-ЗА ДРУГИ БОКЛУК !
4
Боклук и парцал!!!
5
Чудно нещо е животът.Президентът прилича на жена,жена му прилича на мъж..Ебати държавата,не знаеш кой кой е..Май трябва да се замислим кого ще избираме вече..Боко Тиквата ни го натрапи тоя образ,тоя палячо,мачка му ушите, и ние не знаем какво става..Да ви еба майката,на маймуни ни направихте..
6
Де и мъжът й да беше такъв пич!
7
Роско Пръдлето : За едното красно име живея - Офшоркьо плEVNелиев !
8
отговор на коментар
фондации - събираха пари - само те си знаеха къде отиваха тези пари. Не и стигнаха ..... от офшорката че просиха още някои милион - ама те всички герберасти са просищи цигани
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Надпис на граничен стълб: "Уважаеми нарушители! Във връзка с недостига на патрони предупредителни изстрели във въздуха повече няма да правим”.