Служителите на ТЕЦ – Варна отново излизат на протест

ЧАС ПИК

Служителите на ТЕЦ – Варна отново излизат на протест

4197
на 13.11.2014
Служителите на ТЕЦ – Варна отново излизат на протест
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Служителите на ТЕЦ – Варна излизат на нов протест, съобщиха синдикатите, пише Днес+.

препоръчано

Във връзката с намерението на собственика да закрие ТЕЦ-а, преустановявайкидейността на централата от 01 януари догодина и уволнявайки последните 300 работници, синдикалните организации на КТ Подкрепа и КНСБ организират протестен митинг под надслов „Да спрем разграбването”. Митингът ще се състои днес (13 ноември) от 17:30 ч. пред катедралния храм „Св.Успение Богородично”.

„Ако днес проблемът е на служителите в централата, утре той ще е проблем не само за Варна и областта, а за цяла Североизточна България”, пишат в писмото си синдикатите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК