СМГ с нов временен директор

Само в ПИК
СМГ с нов временен директор
Автор: ПИК
Дата
Дата
3168
Коментари
0
СМГ с нов временен директор

Ивайло Ушагелов е новият изпълняващ длъжността "директор" на Софийската математическа гимназия /СМГ/, съобщиха от училището. Преди да заеме този пост, Ушагелов беше заместник-директор на СМГ.

Това е вторият временно управляващ директор на гимназията след уволнението през септември на бившия вече директор Антони Стоянов. В началото на септември за временно изпълняващ длъжността директор на СМГ беше назначена Зоя Савова, която е пенсионирана учителка по математика. Тя подаде оставка, защото й беше трудно да се справи с проблемите в СМГ, започнали заради математическото състезание "Европейско кенгуру".

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

- Няма да ти дам пари за сладолед и толкоз! – вика майката.

- Добре – отговаря синчето, – но като влезем в магазина ще ти викам “бабо”!