ТОП НОВИНАТА

Смешно. Рашко Младенов стана класик и гений за една нощ

Само в ПИК
Смешно. Рашко Младенов стана класик и гений за една нощ
Дата
Дата
29706
Коментари
14
Смешно. Рашко Младенов стана класик и гений за една нощ

Коварно нещо е властта. И обича да си прави шеги с хората, особено с хората на изкуството.

Да вземем Рашко Младенов, който стана на 70, да е жив и здрав.

Довчера Рашко бе популярен актьор, известен най-вече с музикалните си умения. И с това, че като директор на Сатирата пенсионира Стоянка Мутафова.

Нищо по-специално. Публиката го помни главно от съучастието му заедно с Тодор Колев и Ицко Финци в тв концертите от средата на 80-те, когато пародираха оперно пеене.

Днес Рашко вече е класик. Получава за юбилея си поздравителни адреси от президента, премиерът му ръкопляска на бенефиса заедно с цялото правителство, всички медии се надпреварват да го снимат и да го показват - "големия творец", "яркия интелектуалец" и прочие протоколно-помпозни баналности.

Как тъй бедният Рашко стана за една нощ толкова голям? Постът ли му наля повече талант? 

Смешно. Случайният каприз на съдбата да го въздигне в министерските селения изкриви и оценката за творческото му дело. Дано самият той осъзнава, че това е просто конюнктура, дано самият не си повярва, че е гений...

Напиши коментар »
(14)
1
Рашко Младенов е просто един перко.....
2
ДОСТА СРЕДЕН ЧОВЕК И АРТИСТ
3
ТЕ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА, за правителството на пъпчивия Радев, Сланинова и жълтия шут става въпрос!
4
Защо все аактьори управляват - Ламбо, Владо Пенев, сега този - та актьорите са най.-ниско интелигентните творци, те само възпроизвеждат чужд текст?
5
Вярно.
6
Поздравления за този коментар.
7
Парвенющината плъпна бързо. Вчера, пък, Герджиков се изживява на съдия - пак професионални комплекси. Дето викаше Ламбо, "нищо особено - кабинет и кола, ама хубаво някак си тъй, да ти викат министър".
8
че Рашко Младено е толкова гол и бос по отношение на българската култура, че можеш да умреш от срам, заради отсъствието на елементарно разбиране за същината на един културен процес и за ролята на държавата по отношение на културата. Той е от ония, които още през 90-те години се противопоставиха с всички сили на първите опити да се въведе регулиране на културата с финансови инструменти - на проектна основа и т.н Той е за времето, когато се отчиташе "културен напредък" с брой театри ,културни домове и ...столове в залите.
9
Един неизвестен,нечуван и некадърен артист?????!!!!!!!!
10
ЦЯЛОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО Е СБОРИЩЕ ОТ СМЕХОТВОРНИ ХОРА БЕЗ ГРАМ ПРОФИСИОНАЛИЗЪМ,,, В МОМЕНТА РАЗБУТАХА ВСИЧКО ИЗГРАДЕНО И ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ДА СЕ ЦУВСТВАТ ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН,,,,СМЕШНИ И гЕРДЖИКОВ И ТОИ ЦЯЛ ЖИВОТ ХРАНТУТЕК А ГОВОРИ ЗА ГРУГИТЕ , СМЕПНИ И ЖАЛКИ! Радев съсщия смехотворец научени думи без грам стойност,,,,, ние долу не разбираме ядем мухи... но дано поне направи изборите като хората ама ме съмнява
11
Тоя Герджиков си е чиста кукла на конци.От позитано бият тъпана,той играе ръченицата.С две думи лизач на грациозната неповторимо красива елегантна и интелигентна дама КУРнелия-КРАДнелова-СЛАнинова.С две думи-долен булшевишки измекяр.
12
Щото предните бяха много интелигентни...
13
тази абсолютно необходима критичност към властта и властниците , бих му свалял шапка. Но...
14
Той не е Рашко, а един Смешко! Защо все хора,които с една жена не могат да се оправят...тръгват да оправят цял народ......Смешко цял живот е бил кукувица,която снася в чужди гнезда и ги оставя с усмихната безотговорност !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Валентин Танев
Валентин Танев
актьор
Става на: 60 години
Ина Ананиева
Ина Ананиева
треньор по худ. гимнастика
Мимоза Базова
Мимоза Базова
актриса

Мъж пазарува на Женския пазар: 
- Искам 5 кг. картофи. 
- Желаете ли в плик да ги сложа? - попитал продавачът. 
- Не, метнете ми ги на флашката.