ТОП НОВИНАТА

Смешно. Рашко Младенов стана класик и гений за една нощ

Само в ПИК
Смешно. Рашко Младенов стана класик и гений за една нощ
Дата
Дата
29969
Коментари
14
Смешно. Рашко Младенов стана класик и гений за една нощ

Коварно нещо е властта. И обича да си прави шеги с хората, особено с хората на изкуството.

Да вземем Рашко Младенов, който стана на 70, да е жив и здрав.

Довчера Рашко бе популярен актьор, известен най-вече с музикалните си умения. И с това, че като директор на Сатирата пенсионира Стоянка Мутафова.

Нищо по-специално. Публиката го помни главно от съучастието му заедно с Тодор Колев и Ицко Финци в тв концертите от средата на 80-те, когато пародираха оперно пеене.

Днес Рашко вече е класик. Получава за юбилея си поздравителни адреси от президента, премиерът му ръкопляска на бенефиса заедно с цялото правителство, всички медии се надпреварват да го снимат и да го показват - "големия творец", "яркия интелектуалец" и прочие протоколно-помпозни баналности.

Как тъй бедният Рашко стана за една нощ толкова голям? Постът ли му наля повече талант? 

Смешно. Случайният каприз на съдбата да го въздигне в министерските селения изкриви и оценката за творческото му дело. Дано самият той осъзнава, че това е просто конюнктура, дано самият не си повярва, че е гений...

Напиши коментар »
(14)
1
Рашко Младенов е просто един перко.....
2
ДОСТА СРЕДЕН ЧОВЕК И АРТИСТ
3
ТЕ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА, за правителството на пъпчивия Радев, Сланинова и жълтия шут става въпрос!
4
Защо все аактьори управляват - Ламбо, Владо Пенев, сега този - та актьорите са най.-ниско интелигентните творци, те само възпроизвеждат чужд текст?
5
Вярно.
6
Поздравления за този коментар.
7
Парвенющината плъпна бързо. Вчера, пък, Герджиков се изживява на съдия - пак професионални комплекси. Дето викаше Ламбо, "нищо особено - кабинет и кола, ама хубаво някак си тъй, да ти викат министър".
8
че Рашко Младено е толкова гол и бос по отношение на българската култура, че можеш да умреш от срам, заради отсъствието на елементарно разбиране за същината на един културен процес и за ролята на държавата по отношение на културата. Той е от ония, които още през 90-те години се противопоставиха с всички сили на първите опити да се въведе регулиране на културата с финансови инструменти - на проектна основа и т.н Той е за времето, когато се отчиташе "културен напредък" с брой театри ,културни домове и ...столове в залите.
9
Един неизвестен,нечуван и некадърен артист?????!!!!!!!!
10
ЦЯЛОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО Е СБОРИЩЕ ОТ СМЕХОТВОРНИ ХОРА БЕЗ ГРАМ ПРОФИСИОНАЛИЗЪМ,,, В МОМЕНТА РАЗБУТАХА ВСИЧКО ИЗГРАДЕНО И ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ДА СЕ ЦУВСТВАТ ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН,,,,СМЕШНИ И гЕРДЖИКОВ И ТОИ ЦЯЛ ЖИВОТ ХРАНТУТЕК А ГОВОРИ ЗА ГРУГИТЕ , СМЕПНИ И ЖАЛКИ! Радев съсщия смехотворец научени думи без грам стойност,,,,, ние долу не разбираме ядем мухи... но дано поне направи изборите като хората ама ме съмнява
11
Тоя Герджиков си е чиста кукла на конци.От позитано бият тъпана,той играе ръченицата.С две думи лизач на грациозната неповторимо красива елегантна и интелигентна дама КУРнелия-КРАДнелова-СЛАнинова.С две думи-долен булшевишки измекяр.
12
Щото предните бяха много интелигентни...
13
тази абсолютно необходима критичност към властта и властниците , бих му свалял шапка. Но...
14
Той не е Рашко, а един Смешко! Защо все хора,които с една жена не могат да се оправят...тръгват да оправят цял народ......Смешко цял живот е бил кукувица,която снася в чужди гнезда и ги оставя с усмихната безотговорност !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Викам на шефът:
– Шефе, ще ми повишиш ли заплатата със 100 лева?
– Не! - отговаря ми той.
– Ми добре, тогава ще кажа на всички, че си ми я повишил с 200...