Солистът на Господ закрива "Балканско веселие" (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Солистът на Господ закрива "Балканско веселие" (ВИДЕО)

27956
на 30.06.2017
Солистът на Господ закрива Балканско веселие (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-новият проект на Азис, "Мотел", ще бъде представен за пръв път на голяма сцена на финала на "Балканско веселие" - фестивалът, който ще разтърси Сандански в четири поредни вечери.

препоръчано

Талантливият певец и бендът му "Азис Груп" ще закрият музикалното събитие на 9 юли с изпълнения на живо, като черешката на тортата ще е именно "Мотел" - парчето, което от понеделник до днес събра вече близо 2 300 000 гледания в "Ютюб".

Припомняме, че Азис представи новия си проект първо пред ПИК TV и "Жълтите новини", в което заяви, че Господ говори чрез неговите посни. В последвалите телевизионни участия Васил допълни: Ако Бог има свой хор от ангели, то аз съм неговият солист!.

Преди Азис на сцената в Сандански няколко поредни вечери ще се изявят редица големи имена на балканската музика като Весна Змиянац, Андреас Стамос, Алисия и други народни и поп изпълнители.

Входът за посетителите е свободен! 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК