Соломон Паси: И хан Аспарух е дошъл у нас като бежанец

ЧАС ПИК

Соломон Паси: И хан Аспарух е дошъл у нас като бежанец

62068
на 17.10.2013
Соломон Паси: И хан Аспарух е дошъл у нас като бежанец
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В България винаги е имало бежанци. И хан Аспарух е бил бежанец. Това каза бившият външен министър Соломон Паси в предаването „Лице в лице” по Би Ти Ви. Той посочи и други примери в историята на България, когато арменци, гърци, румънци, евреи са били бежанци у нас. Такива е имало и винаги ще има, както и българи отиват на запад, посочи Паси.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Ако гледаме на бежанците като бреме, то и 100 ще са ни много. Ако обаче гледаме на тях като на капитал, то и 10 000 ще са ни малко, обясни ексминистърът.

Според бившия министър на отбраната Бойко Ноев обаче границата ни трябва да се укрепи и да не се допускат свободни потоци нелегално да идват в България. Това според него може да стане с физическа преграда, каквато е била изградена в Гърция.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК