Софийският университет отваря целогодишна програма за езиково обучение на малки ученици

Само в ПИК
Софийският университет отваря целогодишна програма за езиково обучение на малки ученици
Автор: ПИК
Дата
Дата
3036
Коментари
2
Софийският университет отваря целогодишна програма за езиково обучение на малки ученици

Софийският университет "Св. Климент Охридски" отваря целогодишна програма за езиково обучение на ученици от първи до седми клас. Програмата започва тази есен. Родителите на ученици могат да запишат децата си на курсове по английски и немски език в Университета.

Доц. Светозара Халачева, директор на департамента за езиково обучение към Софийския университет, обяснява пред БНР, че Департаментът за езиково обучение всъщност е наследник на Института за чуждестранни студенти, чиято основна дейност от 50 години е езиково обучение по чужди езици. "Фактически ние имаме над 50-годишен опит в чуждоезиковото обучение, което е категорична гаранция за успех", изтъква доц. Халачева.

Тя обясни, че става дума за университетски преподаватели, чиято работа е свързана и с практическата-методическа подготовка.

"Нашите колеги ежегодно участват в семинари на най-престижните чужди езикови институции, които се провеждат както в България, така и в чужбина. По този начин преподавателите от Центъра за изучаване на чужди езици наистина са запознати с най-новите и успешни учебни системи, насочени към различни възрастови групи", изясни още директорът на департамента за езиково обучение.

Напиши коментар »
(2)
1
а детска градина, кога...
2
и в „Алма матер„ще произвеждаме емигранти...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Владимир Пенев
Владимир Пенев
актьор
Става на: 59 години
Екатерина Михайлова
Екатерина Михайлова
юрист, политик от ДСБ
Илияна Йотова
Илияна Йотова
вицепрезидент
проф. Симеон Щерев
проф. Симеон Щерев
музикант
Става на: 74 години

Споделих с моя психиатър, че напоследък ме навестяват мисли за самоубийство. Сега ме кара да му плащам предварително.