"Софийския университет" приема студенти до Деня на София

Образование

"Софийския университет" приема студенти до Деня на София

10224
на 12.09.2014
Софийския университет приема студенти до Деня на София
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Алма матер продължава да приема студенти. До 17 септември, когато е и Денят на София, кандидатите могат да подават документи за участие в допълнителния прием на студенти в Софийския университет. Класирането ще бъде обявено на 23 септември, а записването на новоприетите студенти ще бъде от 24 до 26 септември.

препоръчано

В университета има 550 свободни места за субсидиран прием и 48 за платено обучение. За следване срещу заплащане има места в специалностите „Философия”, „Психология", „Социология", „Политология”, „Културология”, „Европеистика", „Информатика” и „Туризъм”.

В края на август от СУ съобщиха, че след приключване на трите класирания в кандидатстудентската кампания са реализирани над 90% от плана за прием на университета. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК