СПОРТЪТ ДНЕС

Спектакъл в Стара Загора! Камата събра звезден тим

Само в ПИК
Спектакъл в Стара Загора! Камата събра звезден тим
Автор: ПИК
Дата
Дата
2437
Коментари
1
Спектакъл в Стара Загора! Камата събра звезден тим

Христо Стоичков обяви звездите в своя тим за футболния спектакъл на 20 септември в Стара Загора. Неговият отбор ще се изправи срещу легенди на Барселона. 

Треньори на супер състава ще бъдат Димитър Пенев, Христо Бонев и Петко Петков.

Ето футболистите от тима на Стоичков:

Ивко Ганчев, Стоян Колев, Петър Хубчев, Радостин Кишишев, Емил Кременлиев, Елин Топузаков, Ивайло Йорданов, Гошо Гинчев, Красимир Балъков, Йордан Лечков, Даниел Боримиров, Бончо Генчев, Илиан Илиев, Александър Томаш, Костадин Видолов, Наско Сираков, Мюмюн Кашмеров, Васил Драголов, Мартин Петров, Димитър Бербатов, Емил Костадинов и Петър Михтарски.

Още по темата
ЕКСКЛУЗИВНО! Камата с велики думи за Бербо! С цялата си тежест, Стоичков отсече: Това момче...
Часовник
19:34
"За мен Димитър е един човек, който заслужава това уважение, нормално е и логично да обърнем внимание на случващото се извън терена. Не беше никак трудно да дойда. Децата се нуждаят от обич, от...
Напиши коментар »
(1)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Бай Иван, дългогодишен продавач на дини, само с едно почукване по главата на сина си можеше да познае дали той си е научил уроците…