СПЕШНО! 14 тунела у нас крещят за незабавен ремонт

Само в ПИК
СПЕШНО! 14 тунела у нас крещят за незабавен ремонт
Автор: ПИК
Дата
Дата
3099
Коментари
2
СПЕШНО! 14 тунела у нас крещят за незабавен ремонт

Общо 14 тунела по пътната мрежа на страната са за основен ремонт, показват резултатите от проверка на прокуратурата на съоръженията.

От изводите в доклада става ясно, че ремонт трябва да се направи на тунел "Витиня"-лява тръба, двете тръби на тунел "Топли дол", лявата тръба на тунел "Ечемишка", двете тръби на тунел "Правешки ханове", както и на тунел "Траянови врата" на магистрала "Тракия". Освен това ремонт трябва да се прави на тунел "Големо Бучино", както и други осем в цялата страна.

В хода на проверката е възложено на АПИ да организира инспекции за установяване състоянието на тунелите в страната.

Отделно от това, чрез съответните окръжни прокуратури е възложено на кметовете на общини извършването на проверки по отношение на състоянието на тунелите по общинските пътища в съответствие със задълженията и компетентността на местните органи на власт.

Проверката беше извършена след смъртния случай в тунел "Ечемишка" от началото на февруари, когато жена загина след срутване на осветително тяло.

Още по темата
Шефът на АПИ разпореди спешна проверка на всички тунели
Часовник
16:15
Председателят на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов е разпоредил сформирането на експертни групи, които да извършат извънредни огледи на всички тунели и съоръжения в страната,...
Напиши коментар »
(2)
1
Къде е Пиги-и-и-и??? Да не се е захванала отново със саниране?
2
МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО,ЛЕНТОРЕЗАЧА И СТРОИТЕЛЯ НА АВТОМАГИСТРАЛИ,КАК ЩЕ КОМЕНТИРА ТОВА!?!?!?ЗА БОЛШЕВИШКАТА ВНУЧКА,МИ Е ОЩЕ ПО-ИНТЕРЕСНО С КАКВО БОЛШЕВИШКО ДЕБЕЛООЧИЕ ЩЕ КОМЕНТИРА ТОВА???ТО НЕБЯХА ТЪПАНИ,ГАЙДИ,ЗУРНИ И ДР.МУЗИКАЛНИ ИНСТРОМЕНТИ ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА НЕКАЧЕСТВЕНИ ПЪТИЩА!!!НЯКОЙ "НЕЗАВИСИМ И ОБЕКТИВЕН" ЖУРНАЛИСТ СТИСКА ЛИ МУ ДА,ГИ ПОПИТА???
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!