СПЕШНО! 14 тунела у нас крещят за незабавен ремонт

Само в ПИК
СПЕШНО! 14 тунела у нас крещят за незабавен ремонт
Автор: ПИК
Дата
Дата
2940
Коментари
2
СПЕШНО! 14 тунела у нас крещят за незабавен ремонт

Общо 14 тунела по пътната мрежа на страната са за основен ремонт, показват резултатите от проверка на прокуратурата на съоръженията.

От изводите в доклада става ясно, че ремонт трябва да се направи на тунел "Витиня"-лява тръба, двете тръби на тунел "Топли дол", лявата тръба на тунел "Ечемишка", двете тръби на тунел "Правешки ханове", както и на тунел "Траянови врата" на магистрала "Тракия". Освен това ремонт трябва да се прави на тунел "Големо Бучино", както и други осем в цялата страна.

В хода на проверката е възложено на АПИ да организира инспекции за установяване състоянието на тунелите в страната.

Отделно от това, чрез съответните окръжни прокуратури е възложено на кметовете на общини извършването на проверки по отношение на състоянието на тунелите по общинските пътища в съответствие със задълженията и компетентността на местните органи на власт.

Проверката беше извършена след смъртния случай в тунел "Ечемишка" от началото на февруари, когато жена загина след срутване на осветително тяло.

Още по темата
Шефът на АПИ разпореди спешна проверка на всички тунели
Часовник
16:15
Председателят на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов е разпоредил сформирането на експертни групи, които да извършат извънредни огледи на всички тунели и съоръжения в страната,...
Напиши коментар »
(2)
1
Къде е Пиги-и-и-и??? Да не се е захванала отново със саниране?
2
МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО,ЛЕНТОРЕЗАЧА И СТРОИТЕЛЯ НА АВТОМАГИСТРАЛИ,КАК ЩЕ КОМЕНТИРА ТОВА!?!?!?ЗА БОЛШЕВИШКАТА ВНУЧКА,МИ Е ОЩЕ ПО-ИНТЕРЕСНО С КАКВО БОЛШЕВИШКО ДЕБЕЛООЧИЕ ЩЕ КОМЕНТИРА ТОВА???ТО НЕБЯХА ТЪПАНИ,ГАЙДИ,ЗУРНИ И ДР.МУЗИКАЛНИ ИНСТРОМЕНТИ ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА НЕКАЧЕСТВЕНИ ПЪТИЩА!!!НЯКОЙ "НЕЗАВИСИМ И ОБЕКТИВЕН" ЖУРНАЛИСТ СТИСКА ЛИ МУ ДА,ГИ ПОПИТА???
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

Блондинка държи главата си над включена печка. Приятелка я пита: - Защо си се навела над тази печка? - Защото ми казаха да си опичам ума!