Спипаха четирима пияни зад волана

Крими

Спипаха четирима пияни зад волана

2989
на 14.09.2014
Спипаха четирима пияни зад волана
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

През последното денонощие полицията в Шумен е заловила четирима шофьори да управляват автомобилите си след употреба на алкохол. Това съобщават от пресцентъра на МВР в града.

препоръчано

На 13 септември около 02:40 часа в Каолиново е спрян за проверка лек автомобил „Нисан Патрол" с шуменска регистрация. С техническо средство е установено, че 38-годишният водач управлява с алкохол с концентрация 1.58 промила в издишания въздух. Дал е кръвна проба за химичен анализ. Образувано е бързо производство.

Около 18:45 часа същия ден в село Климент е спрян за проверка лек автомобил „Опел Астра" с шуменска регистрация. С техническо средство е установено, че водачът от село Пристое управлява с алкохол с концентрация 1.23 промила. Дал е кръвна проба за химичен анализ. Образувано е бързо производство.

Малко след полунощ на 14 септември в Каолиново пък е спрян за проверка лек автомобил „Опел Астра" с шуменска регистрация. С техническо средство е установено, че 40-годишният водач от село Тъкач управлява с алкохол с концентрация 2.07 промила в издишания въздух. Образувано е бързо производство.

Около 23:00 часа на 13 септември в Нови Пазар е спрян за проверка лек автомобил „Пежо" с добричка регистрация. С техническо средство е установено, че водачът управлява с алкохол с концентрация 1.98 промила в издишания въздух. Дал е кръвна проба за химичен анализ. Образувано е бързо производство.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК