Спират водата на пет места в София днес

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Спират водата на пет места в София днес

7783
на 05.09.2014
Спират водата на пет места в София днес
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Кумата” кв. „Бояна” се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : по ул. „Кумата” от ул. „Ралевица” до ул. „Даскал Стоян Попандреев”.

препоръчано

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кумата” – пред сградата на „Овергаз”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Това съобщиха от пресцентъра на компанията.Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Александър Сергеевич Пушкин” кв. „Бояна” , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 10:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Найден Николов” и ул. „Острица” . При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Сергеевич Пушкин” ъгъла с ул. „Острица”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 14 кв. „Враждебна” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : между ул. 8, ул. 5, ул. 30, ул. 47, ул. 50 . При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 8 ъгъла с ул. 55. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Президент Линкълн” жк. „Овча купел” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : по бул. „Президент Линкълн” от ул. „Централна” до ул. „Промишлена”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Президент Линкълн” срещу супермаркет „Лидл”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с направа на връзка с уличен водопровод на ул. „Луи Айер” кв. „Манастирски ливади” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Околовръстен път, ул. „Йордан Бакалов Стубел”, ул. „Григор Чешмиджиев”, ул. „Луи Айер” . При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Луи Айер” ъгъла с ул. „Йордан Бакалов Стубел”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК