СПОРТНИЯТ СВЯТ СТИСКА СИЛНО ПАЛЦИ: Появи се сензационна информация за Шумахер, твърдят, че...

Формула 1

СПОРТНИЯТ СВЯТ СТИСКА СИЛНО ПАЛЦИ: Появи се сензационна информация за Шумахер, твърдят, че...

21578
на 11.09.2019
СПОРТНИЯТ СВЯТ СТИСКА СИЛНО ПАЛЦИ: Появи се сензационна информация за Шумахер, твърдят, че...
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Френското издание "Паризиен", което обяви за настаняването на Михаел Шумахер в болница "Жорж Помпиду" в Париж, публикува и потвърждение на информацията си.

Визира се, че човек на въпросната медия е станал свидетел на разговор между медицински сестри в клиниката, от който се придобива известна яснота за състоянието на легендата на Формула 1.

"Видя ли новините? Той е тук и е под моите грижи – споменала една от сестрите в разговор със своя колежка – Мога да те уверя, че е в пълно съзнание."

Информацията породи много коментари в социалните мрежи на Запад. Феновете на Михаел се обнадеждени.

Седемкратният световен шампион е настанен в сграда D на свръхмодерната парижка клиника.

Като потвърждение на присъствието на Михаел Шумахер в болницата е посещението, което вчера извършил президентът на ФИА Жан Тод. Французинът е един от най-близките приятели на семейството на германеца.

Както е известно, Шумахер беше приет в парижката болница в понеделник. Той ще се подложи на изключително съвременен метод на лечение със стволови клетки, което се извършва под ръководството на един от пионерите на този вид терапия - 69-годишният професор Филип Менаше, акцентират от "Марица".

препоръчано
свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ) ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК