СПОРТЪТ ДНЕС

Спортно торнадо! Червена България ликува - ЦСКА с исторически троен удар!? Гриша Ганчев...

Само в ПИК
Спортно торнадо! Червена България ликува - ЦСКА с исторически троен удар!? Гриша Ганчев...
Автор: ПИК
Дата
Дата
52217
Коментари
7
Спортно торнадо! Червена България ликува - ЦСКА с исторически троен удар!? Гриша Ганчев...

ЦСКА е лидер във временното класиране на шампионата, "армейците" играят резултатен и атрактивен футбол, но това далеч не е единствената добра новина, която може да зарадва червената общност.

Очертават се големи победи за "армейците" извън терена. Предстои търг за стадиона и базите на "червените". Елитният ЦСКА по всичко личи има огромни шансове да се поздрави с успех във въпросното базово начинание.

"Всички знаят на кого е фирмата "Ред Енимълс". Г-н Гриша Ганчев ни е казал, че като дойде време за плащане, парите ще са платени и емблемата ще е там, където й е мястото", заяви говорителят на фенклуб "Сектор Г" Павел Маринов пред "Би Ай телевизия".

Както е известно, фирмата "Ред Енимълс" спечели правото да откупи активите на 31-кратните шампиони. Към настоящия момент обаче вървят обжалвания в съда срещу разпределението на парите. Наддаването за активите на ПФК ЦСКА АД предизвика истински трилър от емоции.

При положение, че елитният ЦСКА съумее да придобие активите на ПФК ЦСКА АД, а също така се споразумее дългосрочно за базата и стадиона на "червените", то ситуацията с "армейците" и на ниво ФИФА и УЕФА ще претърпи интересно развитие. Като едва ли ще останат съмнения в автентичността на родния клуб. Което може да отвори вратичка за участие на ЦСКА в евротурнирите още следващия сезон.

Напиши коментар »
(7)
1
Кое цесека? Истинското /1948/ или оранжево-селското на Гном Ганчев? ;)
2
По-големи простотии не бях чел скоро!
3
От тая статия ми стана ясно, че гнома от Микре или е дал малко пари за статията или най-вероятно НИЩО. Такива глупости може само някой софийски СЕЛЯНИН да измисли.
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
НИКОГА МАЙ ЧОВЕЧЛЕТО НЯМА ДА ИЗВАДИ 8 МИЛИОНА ЗА ДА ПЛАТИ ЕМБЛЕМАТА - КАКТО И ДА ПЛАТИ СТАДИОНИ, БАЗИ! ЧАКАТ ПОРЕДНИЯ ПОДАРЪК ОТ ПОКРОВИТЕЛИТЕ НА СХЕМАТА, КОЯТО ОБАЧЕ РЕШЕНИЕТО НА УЕФА РАЗТУРИ.... ПОДАРЪК ДОСЕГА БЯХА СЪЩИТЕ ТЕЗИ СТАДИОНИ И БАЗИ, ЗА КОИТО НИКОГА НЕ СЕ РАЗБРА КАКВО ПЛАЩА ЧОВЕЧЛЕТО ОТ МИКРЕ? ЗАЩО, КАКВО ТОЧНО КРИЯТ? ПОДАРЪЦИТЕ? НА СРАМНОТО НЕЩО ЕТРОПОЛЕ І ЛИТЕКС, НАРЕЧЕНО ЦСКА - СОФИЯ! И ВСИЧКО ДА ИМ ПОДАРЯТ УЕФА НЯМА КАК ДА ГИ СМЕТНЕ ЗА ПРЕДИШНОТО ЦСКА, ДОКАТО ДЪЛГОВЕТЕ ЗА МИЛИОНИ СИ СТОЯТ...
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant Приветствую вас, дорогие друзья! Готовы предоставить Всем вам услуги по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, совершенно новые). Если Вам нужны конкретные балансы - пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito). Аккаунты не Брут. Живут долго. Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте. Если необходим залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса. Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок! Гарантия: И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как - Постоплата!!! Вперед денег не просим... Рады сотрудничеству! Заливы на балансы Авито ________ авито смарт баланс заблокирован аккаунт в авито как разблокировать на кошельке авито остались деньги как отвязать яндекс кошелек от авито как восстановить аккаунт авито с помощью телефона
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!