БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Спорят чии са правата върху недовършен филм за Левски

Само в ПИК
Спорят чии са правата върху недовършен филм за Левски
Автор: ПИК
Дата
Дата
7683
Коментари
2
Спорят чии са правата върху недовършен филм за Левски

Лют спор се заформя върху правата на филма за Левски между режисьора на лентата Максим Генчев и Асоциация Българска кинокласика и култура.

„Една озлобена женица не може да спре филма за Левски - обяви Генчев в своя Фейсбук профил. - Нека актьорите, подписали договори с Маргарита Русева (член на Асоциация Българска кинокласика и култура), знаят, че без мой подпис тази жена няма как да предявява юридически искове за неустойки и да не се плашат - който участва във филм за Левски трябва да имат кураж и гащи. Не приемам името си употребено за реклама на дарения".

По-рано той написа: "Дарителската кампания на Асоциация българска кинокласика и култура за филма "Левски" се прекрати по естествен път. Със събраните помощи са заснети 27 минути полезно време от сценария ми, крайно недостатъчни за да се нарекат филм. Предстои да стартирам филма си отначало със стабилен продуцент, така че който пуска дарения, да знае, ще предстои да дам нов дарителски адрес".

Асоциация Българска кинокласика и култура пък се разграничи от мнението на Максим Генчев за приключване на снимките за филма за Апостола на свободата. Според Русева правата върху филма са на асоциацията, информира 24chasa.bg.

Напиши коментар »
(2)
1
Този филм ще бъде ужасен провал!!! Най-добре спрете да го снимате! Досега само скандали около него.
2
отговор на коментар
Провал си ти незнайни! Видял ли си нещо от филма? Знаеш ли нещо за сценария? Всъщност Вие уважаеми ХЕХ , прочели ли сте нещо друго освен надписа на табелката на жилището, където живеете?
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

- Обвиняеми, защо изхвърлихте съпругата си през прозореца на третия етаж? Не си ли помислихте нито за момент за последствията? - Не, господин съдия, аз... - Не предположихте ли, че може да нараните или да убиете някой от минувачите...