РЕТРО

Срам ме е от футболиста Благой Георгиев

Само в ПИК
Ритнитопковци ни излагат пред света
Срам ме е от футболиста Благой Георгиев

И Камата стана известен с „мамата”, ама не дращеше по Колизеума като Джизъса

Автор: "Ретро"
Дата
Дата
14182
Коментари
7
Срам ме е от футболиста Благой Георгиев

Някакви олигофрени със съмнителни футболни умения, ако се съди по рейтингите и класирането им, но с напомпано от пачки самочувствие, ни излагат по света с безкултурие и откровена простащина. Как да не потъне човек в земята от срам, като чете как някакъв тип, самопровъзгласил се божествено за Благо Джизъса, дращи именцето си по колоните на Колизеума в Рим, все едно е с изгора в руската тайга.

Вярно, че и Камата – Христо Стоичков, го знаят по цялото земно кълбо и с уменията му да бълва пожелания по адрес на тая и оная майка, но той поне играеше запомнящ се футбол.

Тоя, Благой Георгиев, е един несполучлив футболист с тъп прякор. Той веднага, незабавно, трябва да бъде освободен и то завинаги от националния отбор - най-малкото по две причини: че орезили името на България пред цивилизования свят и че излъга глупаво българите, че не е дращил като варварин по едно от седемте чудеса на света.

Минимум 300 евро глоба и затвор между шест месеца и една година го заплашват Благой Георгиев за това, че опитал да издълбае името си с монета върху една от колоните на Колизеума. Ще ги плати, това са му джобните. Но дава ли си дава това момченце сметка каква морална рана отвори в сърцата на българите. Срам, срам, срам. Пък и всички световни медии това и чакат, пишат ли пишат.

 

Любомир МЛАДЕНОВ, Варна

Напиши коментар »
(7)
1
Простият човек си остава такъв цял живот. Благо не е изключение
2
Ужас плюс простащина= Благой Георгиев -Дришльото.
3
Лично Рамазан Кадиров му е пръснал аспуха,ха-ха
4
тоя келеш с тия драсканици неизживяно детство лапешка работа мяза на американски педал
5
Напълно съм съгласен с написаното от автора. Съществува една група самодоволни педалчета наричащи себе си футболисти, които не само че не могат да ритат топката когато им се налага да го правят-90 минути седмично, но в замяна на това са тъпкани с пачки НАШИ пари. Част от една световна мафиотска мрежа наречена фифа. Без интелект, без речник, без мозък, арогантни, нахални, нагли, безбожни. Вижте го само как си е нарисувал тялото този малоумник и не говорете повече за него. Същият е и Боби Михаилов, и онова лайно Божинов и повечето от тях. Е има и няколко свестни и скромни момчета, но те се губят в мъглата. Въобще смятам че това зомбирано общество трябва да започне да цени тези които имат значение за него като лекари, учители, млади хора в науката и да спре да толерира подобни създания, които нямат причини да бъдат на почитание.
6
Авторът може да е прав, но не мога да разбера само защо трябва да го е срам от някой друг. Всеки сам отговаря за действията си и носи последствията от изборите си. Или автора е солидарно отговорен за всеки индивид...
7
wh0cd365008 levitra usa
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Вежди Рашидов
Вежди Рашидов
скулптор, бивш министър на културата
Става на: 66 години
Иван Вуцов
Иван Вуцов
бивш футболист, треньор
Става на: 78 години
Мирослав Найденов
Мирослав Найденов
бивш министър на земеделието
Става на: 49 години
Свилен Нейков
Свилен Нейков
треньор по гребане, бивш министър на спорта
Става на: 53 години

Въпрос към Радио Ереван:
- Как може цяло семейство да почива с една-единствена курортна карта?
Отговор:
- Картата се дава на тъщата и цялото семейство си почива.