БЪЛГАРИЯ ДНЕС

СРЕДНОЩНА АКЦИЯ! Щракнаха белезници на висш съдия! Иван Иванов ловувал без разрешително с приятел бизнесмен

Само в ПИК
СРЕДНОЩНА АКЦИЯ! Щракнаха белезници на висш съдия! Иван Иванов ловувал без разрешително с приятел бизнесмен
Автор: ПИК
Дата
Дата
19813
Коментари
4
СРЕДНОЩНА АКЦИЯ! Щракнаха белезници на висш съдия! Иван Иванов ловувал без разрешително с приятел бизнесмен

Висш магистрат е заловен и арестуван за незаконен лов. Съдията от Ловешкия окръжен съд Иван Иванов беше задържан след нощна акция в гората край Плевен. Заедно с него е задържан и негов приятел бизнесмен Васил Любчов Василев, предава Нова телевизия.

Ситуацията се е разиграла в четвъртък вечерта в село Бохот. Двамата са задържани за 24 часа с обвинение за бракониерство. Разследването е и за осуетяването на полицейска проверка.

В автомобила на съдия Иванов са открити бойни карабини, боеприпаси. А той не е имал в себе си разрешително за лов.

В понеделник съдия Иван Иванов е бил освободен от ареста. Оттогава обаче той е в отпуск.

„Ако се докаже, че има бракониерство, дружината гласува изключване на провинилия се ловец. А заради нощното ловуване, животните се плашат и се крият”, коментира председателят на ловната дружинка в село Бохот Пламен Митев.

Напиши коментар »
(4)
1
А НЕ СА ОЦЕЛИЛИ ТИКВАТА ?....
2
АРМИЯ ОТ ЧЕРВЕИ БОЯДИСВА РОДИНАТА У ЧЕРНО !....ТЕ СА ХУДОЖНИЦИТЕ БОЯЖИИ НА НОВИЯ БАНКЯНЗКИ РЕД !....ПОЖАРНИКАРА Е ГОСПУД....ЧОВЕКА Е ФАФЛА !.....БОРИСОФ ВЕЧЕ Е У КОЗМОСА !....ТООЛКУ СЛАВА НЕ Е ИМАЛА НИТО ЕДНА ТИКВА СЛЕД МАО ЦЕ ДУН....И ИОСИФ СТАЛИН !....ТРЕА ЛИ МААЛКАЯ И БЕДНАЯ БУЛГАРИИКЯ ДА Е ПО ГУУЛЕМА ОТ СССР И КИТАИ ЗЕТИ ЗАЕДНО !....ТИКВА ЦАРЬ ГОСПУД ОТЧЕ НАШ БАЦО....КОИ СИ ТИ ?....БАНКЕТЕН КАБИНЕТЕН ОПЕРЕТЕН БАЛЕТЕН АРТИЗ !....УТ БАНКЯ !....СЕЛО У БАХАМИТЕ !...АИДИ СА ТУРЕТЕ МИНУЗИ СЕЛЕНИ УТ ГЕРБ КОИ ГЕШЕФ ТУРИ У БКП !....КОИ Е ГЕШЕФ ?....
3
Най-после. След 28 годишна тежка и безмилостна борба с корупцията. Нашите мили управници успяха да заловят и оковат във вериги така наречената Корупция. Питам аз какво ще правим сега без Корупция.
4
го вярвам! Просто са дишали чист въздух!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Владимир Пенев
Владимир Пенев
актьор
Става на: 59 години
Екатерина Михайлова
Екатерина Михайлова
юрист, политик от ДСБ
Илияна Йотова
Илияна Йотова
вицепрезидент
проф. Симеон Щерев
проф. Симеон Щерев
музикант
Става на: 74 години

- Обвиняеми, вие сте обидили служебно лице! Определям глоба от 100 лв. Искате ли да кажете още нещо? - Бих искал, но при тези цени…