Става горещо! Фенове на "Левски" тръгват на протест срещу Бат Сали, ще има ли ексцесии?

Футбол

Става горещо! Фенове на "Левски" тръгват на протест срещу Бат Сали, ще има ли ексцесии?

18112
на 13.10.2014
Става горещо! Фенове на Левски тръгват на протест срещу Бат Сали, ще има ли ексцесии?
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Феновете на "Левски" тръгват на протест срещу разпределението на мандатите в Народното събрание, в което ще влязат Александър Методиев- Бат Сали и Четин Казак. Двамата представители на ДПС получиха малко гласове, но въпреки това ще бъдат представители на Кюстендил и Габрово в парламента.

Днес се готвят протести в редица български градове, а от Националния клуб на привържениците на "Левски" призоваха всеки техен сподвижник и привърженик на "сините" да се включи. 

"Харесва ли ви разпределението на мандатите в НС? Съгласни ли сте Бат Сали и Четин Казак, за които СУВЕРЕНЪТ очевидно не е отредил да са депутати, да представляват Кюстендил и Габрово в Парламента?

Националният клуб на привържениците на "Левски" призовава всеки свой член, който смята, че протестът на българските граждани срещу преразпределението на мандатите от изборите е справедлив, да се присъедини към него както в София, така и по местоживеене.

НКП застава зад всяка мирна форма на протест срещу очевидната подмяна на вота на хората от Кюстендил и Габрово, чийто избор не праща в парламента нито Бат' Сали, нито Четин Казак от ДПС", написаха от фенклуба на "Левски" в своя сайт.

препоръчано
свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК