Станишев и Миков откриват заедно събора на Бузлуджа

ЧАС ПИК

Станишев и Миков откриват заедно събора на Бузлуджа

6725
на 02.08.2014
Станишев и Миков откриват заедно събора на Бузлуджа

Днес на върха ще се реши как ще се редят кандидат-депутатските листи за изборите

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Новият и старият лидер на БСП ще открият заедно традиционния събор на Бузлуджа днес. Очаква се Сергей Станишев първи да произнесе реч, в която да направи ретроспекция на свършеното от партията през последните 12 г., откакто той е неин председател. Михаил Миков пък ще закрие серията от речи, за да имат думите му най-висока стойност. Той ще очертае бъдещата стратегия за участието в парламентарните избори. 

препоръчано

На Бузлуджа днес ще се реши и как ще се редят кандидат-депутатските листи. Миков ще разговаря с областните лидери на партията в страната, за да се уточнят механизмите за избор на мераклиите да влязат в бъдещия парламент. Въпреки че много социалисти казаха, че идва край на Коалиция за България, Михаил Миков вчера уточни, че това не е така. Самият Станишев на конгреса поиска да му бъдат предоставени права да ръководи коалицията. Днес на Булджа ще стане ясно какво ще бъде найното бъдеще. На събора ще присъстват коалиционните партньори на БСП. 

"Силна БСП - единна левица" е мотото на тазгодишния събор, което прави връзка с думите на Михаил Миков, че форматът Коалиция за България все още не е изчерпан. Около 50 хил. социалисти се очаква да се качат днес на Бузлуджа.

В очакване на участниците в тържествата, връх Бузлуджа потъна в мъгла. 


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК