Стихия! Ураганът „Ирма“ е разрушил над 4 000 сгради в Хавана

Само в ПИК
Стихия! Ураганът „Ирма“ е разрушил над 4 000 сгради в Хавана
Автор: ПИК
Дата
Дата
2243
Коментари
4
Стихия! Ураганът „Ирма“ е разрушил над 4 000 сгради в Хавана

Столицата на Куба Хавана, е пострадала много тежко от урагана „Ирма“, причнил сериозни разрушения на много жилищни сгради, съобщава руското издание Московский комсолец, позовавайки се на данни от кубински вестник Granma.

„В резултат от връхлетялата стихия, са повредени 4 288 жилищни постройки в Хавана. От тях, 157 са напълно разрушение, а 986 – частично. Покривите на останалите постройки са разрушни напълно, или частично.

Ураганът „Ирма“ е причинил най-много разрушения в районите Ведадо, Централна Хавана, Стара Хавана и Мирамар, където има голямо количество стари постройки“, посочва кубинското издание.

 

Още по темата
ПОТОП! „Ирма“ удари Куба с 11-метрови вълни
Часовник
03:24
Вълни, достигащи до 11 метра, са залели крайбрежието в кубинската столица Хавана и са отнесли бутки и други слаби постройки в близост до морския бряг. Те са предизвикани от урагана...
Напиши коментар »
(4)
1
ДА НЕ Е ПОВРЕДИЛ И НЯКОЯ " КОЛА " УРАГАНА ? НАЙ-НОВАТА КОЛА В КУБА Е ОТ 1959 Г , МАЛКО ПРЕДИ ЧЕРВЕНИТЕ ЧАКАЛИ ДА ЗАГРАБЯТ ВЛАСТТА И ДА РАЗСИПЯТ ЦВЕТУЩИЯ ОСТРОВ .
2
Те тази Ирма ги закопала тотално, сега няма СССР да ги възстановява. Ся ко праим? Сега американците ще им помогнат, но ниет for free!
3
Ся ко праим? ли,ами вадим голямата тава и заяца да ляга вътре слагаме магданоз и то фъкан по Габровски малко морковчета и запичане до златисто та белким проследи пътя на Дъртият Заяц отворковец който цитира американците за щяло и нещяло а и много ги мрази но гледа $$$$ като бг. депутат.
4
Rusia obe6ta da im pomogne.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
Димитър Костов
Димитър Костов
бивш финансов министър
Става на: 60 години

Срещат се слон и комар. Слонът казва на комара:

- Ех, блазе ти - ти можеш да си минаваш през границата и никой нищо не ти казва, а аз...

Комарът му отговаря:                                                

- Не се безпокой, аз ще те прекарам през границата и никой нищо няма да ти каже. Утре ела с два хляба под двете мишници.

Отишъл слонът както му казал комара, но на границата го спрели.

- Видя ли,комаре, че няма да стане...

А комарът и казал на митничарите:

- Ех, човек не може един хамбургер да си пренесе през границата...