Стотици двойки отбелязаха Седмицата на брака у нас

Животът днес

Стотици двойки отбелязаха Седмицата на брака у нас

4574
на 15.02.2015
Стотици двойки отбелязаха Седмицата на брака у нас
Автор:   ПИК

Над 700 двойки у нас са се включили в инициативите на Седмицата на брака в България, която се е състояла от 7 до 14 февруари, съобщиха от гражданско сдружение "Асоциация Общество и Ценности". Седмицата на брака се провежда ежегодно в над 24 страни по света, сред които Великобритания, Германия, Чехия, Словакия, Румъния, Италия, Белгия, САЩ, Нова Зеландия, Австралия, Холандия, Южна Африка. Целта на инициативата е да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и традиционните семейни ценности.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

От "Асоциация Общество и Ценности" отчитат, че като резултат от кампанията много двойки са решили да отделят повече време един на друг. Други са казали, че "седмицата" е освежила взаимоотношенията им и са открили повече занимания, които харесват да правят заедно. За първа година инициативата е била подкрепена от различни вероизповедания в страната. Православни свещеници са направили отстъпка за венчавки на семейни двойки.

Протестантски църкви в цялата страна са посветили служби за брака, взаимоотношенията между съпрузите и създаването на семейство. Еврейската синагога е организирала вечер, посветена на важността на брака и семейството. Католическата екзархия е подкрепила инициативата с молитви и събития, които ще продължат през цялата година, посочват от асоциацията. Организации в сферата на семейното здраве са помогнали със съвети към двойките, преминаващи през труден период. Представители на бизнеса пък са предложили отстъпки на продукти и услуги.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за 20 февруари - проблеми връхлитат Овните, денят е успешен за Близнаците Хороскопът на Алена за 20 февруари - проблеми връхлитат Овните, денят е успешен за Близнаците
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова пред ПИК TV: Мария Габриел е по-близо до ППДБ. Отношенията в сглобката са лоши, а ГЕРБ готви... (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова пред ПИК TV: Мария Габриел е по-близо до ППДБ. Отношенията в сглобката са лоши, а ГЕРБ готви... (ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК