СТРАНА НА АБСУРДИТЕ! Ето кои са 10-те най-откачени мъжки имена у нас

Само в ПИК
СТРАНА НА АБСУРДИТЕ! Ето кои са 10-те най-откачени мъжки имена у нас
Автор: ПИК
Дата
Дата
19636
Коментари
0
СТРАНА НА АБСУРДИТЕ! Ето кои са 10-те най-откачени мъжки имена у нас

България е страна на абсурдите и че това е така доказват и имената, с които българите кръщават и са кръщавали децата си.

Може да ви изглежда невероятно, но е много възможно някога някъде из родината да сте се разминали с Аерозол, дори да сте говорили с Башибозук или да сте се усмихнали на Вентилатор.

Това са само част от имената, попаднали в топ 10 на най-абсурдните мъжки имена у нас в каласация, публикувана от "Дарик".

Ето имената, подредени по азбучен ред: Агатопод, Аерозол, Башибозук, Вагинян, Вентилатор, Дердидас, Джинтоник, Другоблиз, Звездолет, Петиконгрес.

За някои може да се предполага какво ги е "родило", но произходът на други изглежда пълна загадка.

Разбира се, списъкът може да бъде продължен, защото темата за странните имена на българите в миналото, и днес е история с отворен финал.

Още по темата
СМЯХ ДО ДУПКА! Ето ги най-комичните женски имена в България
Часовник
20:20
Името е първото представяне и впечатление за човека. Затова то е толкова важно. Понякога обаче, името може да звучи безумно, а вината е изцяло на родителите, пише в статия по темата Дарик. Ето кои...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Семейство бута току-що купената кола към сервиза. Съпругата задъхана казва: - Не мислиш ли, че имаше право този тип, който ни продаде колата? - В какъв смисъл? - Ами, когато ни каза, че колата почти не изразходва бензин.