Стратегия! Русия готова да започне доставянето на самолети МС-21 на Мексико от 2021 година

Само в ПИК
Стратегия! Русия готова да започне доставянето на самолети МС-21 на Мексико от 2021 година
Автор: ПИК
Дата
Дата
22403
Коментари
2
Стратегия! Русия готова да започне доставянето на самолети МС-21 на Мексико от 2021 година

Русия е готова да започне регулярна доставка на самолети МС-21 на Мексико от началото на 2021 година. Това обяви министърът на промишлеността и търговията на Руската федерация Денис Мантуров, цитиран от РИА Новости.

„В момента самолетът преминава изпитания, а от 2021 година сме готови да го доставяме на мексиканския пазар“, заяви Мантуров по време на свое изказване по време на заседанието на търговската мисия „Търговско-промишлен диалог между Русия и Мексико“, което се проведе в Мексико.

От мексиканския авиопревозвач Interjet вече афишираха интерес към МС-21.

Президентът на компанията Мигел Алеман Веласко се изказа изключително ласково за руските самолети, като коментира, че компонентите, от които е направен МС-21 го правят изключително лек. Освен това веласко отбеляза, че този самолет има по-малък разход на гориво.

Превод и редакция: ПИК

Напиши коментар »
(2)
1
Започна или очаква да Започне,че преди 100 години започнаха НЕЩО ама на нищо не се вижда на Хоризонта само Свърх богати Олигарси и бедни мужици спящи във метрото на Москва.
2
До кога Ще Я държите тази разтърстваща чак мозъка статия,която никой не чете и не взема отношение А само заеме мястото на някоя истинска статия.Махнето го този пасквил И то неверен за съжаление......??????
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Не ме правете на луд, аз да не падам за първи път от Марс!”
(Военен)