Страхил Ангелов: Станишев трябва да подаде оставка

ЧАС ПИК

Страхил Ангелов: Станишев трябва да подаде оставка

8634
на 18.06.2014
Страхил Ангелов: Станишев трябва да подаде оставка
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

При това ръководство на БСП най-вероятно няма да се кандидатирам за депутат от Коалиция за България на предстоящите извънредни парламентарни избори. Това каза народният представител от БСП Страхил Ангелов, в интервю за радио Фокус. Според него това не би било достойно и морално.

препоръчано

„Не мисля, че настоящето ръководство на БСП би подкрепило моето оставане в бъдещата листа за парламентарните избори. От друга страна и аз още не съм взел решение дали въобще ще се кандидатирам. С това ръководство на партията най-вероятно няма да се кандидатирам. След като имаме такива различия, не мисля, че е достойно, морално и принципно да се кандидатирам“, заяви Страхил Ангелов.

Той беше категоричен, че е дошло време председателят на БСП Сергей Станишев да подаде оставка и да се оттегли, защото е нужна цялостна промяна, за да може партията да излезе от настоящата криза.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК