СТРАХОВИТА ПРОГНОЗА ЗАПЛАШИ БЪЛГАРИЯ! Родопите може да станат част от друга държава!

ЧАС ПИК

СТРАХОВИТА ПРОГНОЗА ЗАПЛАШИ БЪЛГАРИЯ! Родопите може да станат част от друга държава!

37623
на 29.12.2015
СТРАХОВИТА ПРОГНОЗА ЗАПЛАШИ БЪЛГАРИЯ! Родопите може да станат част от друга държава!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Родопите отново се връщат към Средновековието. Населението се мачка и се правят много сериозни усилия, за да се стигне до териториална автономия. Една сутрин ще се събудим и Родопите ще бъдат част от друга държава.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Тази страшна прогноза сподели пред БНТ отец Боян Саръев."За да запазим Родопите български, трябва да има държавно усилие и политика. Срещу мен и хората, които искат да запазят българското си самосъзнание, се хвърлят много средства. Тези средства идват от Турция.

Църквата е равнодушна към моята дейност, а държавата въобще не се интересува. За тази дейност са нужни много народ и средства, които аз няма как да осигуря сам. Трудно е, но аз продължавам борбата, за да обърна Родопите в християнската вяра", завърши отец Саръев. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за Цветница - Близнаците да се откажат от нови занимания, Лъвовете да разчитат на интуицията си САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за Цветница - Близнаците да се откажат от нови занимания, Лъвовете да разчитат на интуицията си
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК