Страховито! Гробище стана свърталище на духове

Само в ПИК
Страховито! Гробище стана свърталище на духове
Автор: ПИК
Дата
Дата
3870
Коментари
0
Страховито! Гробище стана свърталище на духове

Страховити кадри успя да запечата камера за видеонаблюдение в Ливърпул. Устройството, което се намира в местен гробищен парк, записа движението на мистериозно създание, оприличавано на призрак.

Камерата е в гробище, в което се намират останките на 58 000 души. На кадрите, които са направени с нея, се вижда прозрачен силует, наподобяващ светло петно, който се разхожда в непрогледната нощ. Образът е прекалено размазан, за да се изясни точният му произход, но като се има предвид колко прозрачен е, едва ли принадлежи на човешко същество.

Според ловците на духове по-вероятно е в действителност камерата да е заснела бродещ сред гробовете призрак. На това място почиват доста необикновени хора, преживели драматични обрати в живота си и е напълно възможно някои от тях все още да не могат да намерят покой.

Сред покойниците, погребани в ливърпулския гробищен парк, е мистериозен морски капитан. За него не се знае много, но според историците е бил жестоко убит при Бискайския залив.

Сред необикновените покойници е и знаменит художник, играл във викторианско цирково шоу заради извънредно ниския си ръст. Гробището е и мястото, където се намират останките на моряк от САЩ, воювал в битка при Трафалгар. На територията му са погребани и малчугани, издъхнали по време на епидемия от холера.

Според местните хора това не е първият случай, в който се говори за дух на въпросното гробище. Някои твърдят, че щом падне мрак от, него започват да се носят тихи, но зловещи стонове.

Други пък стигат по-далеч в твърденията си, като посочват, че са виждали призрака на Уилям Хаскисън. Политикът бил погребан тук през 1830, след като влак отнел живота му. Доста години след това легенда разказва, че призракът му се появява нощем и започва да куцука сред гробовете.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
ген.-лейтенант Кирчо Киров
ген.-лейтенант Кирчо Киров
бивш директор на Национална разузнавателна служба
Става на: 66 години
Христо Гърбов
Христо Гърбов
актьор
Става на: 59 години

Катаджия спира кола с пийнал шофьор.

Шофьорът излиза от колата и жално казва:

- Това е, прецахак се...

Катаджията:

- Да се обзаложим на пет стотака, че не си?!