Страховито! Гробище стана свърталище на духове

Само в ПИК
Страховито! Гробище стана свърталище на духове
Автор: ПИК
Дата
Дата
4109
Коментари
0
Страховито! Гробище стана свърталище на духове

Страховити кадри успя да запечата камера за видеонаблюдение в Ливърпул. Устройството, което се намира в местен гробищен парк, записа движението на мистериозно създание, оприличавано на призрак.

Камерата е в гробище, в което се намират останките на 58 000 души. На кадрите, които са направени с нея, се вижда прозрачен силует, наподобяващ светло петно, който се разхожда в непрогледната нощ. Образът е прекалено размазан, за да се изясни точният му произход, но като се има предвид колко прозрачен е, едва ли принадлежи на човешко същество.

Според ловците на духове по-вероятно е в действителност камерата да е заснела бродещ сред гробовете призрак. На това място почиват доста необикновени хора, преживели драматични обрати в живота си и е напълно възможно някои от тях все още да не могат да намерят покой.

Сред покойниците, погребани в ливърпулския гробищен парк, е мистериозен морски капитан. За него не се знае много, но според историците е бил жестоко убит при Бискайския залив.

Сред необикновените покойници е и знаменит художник, играл във викторианско цирково шоу заради извънредно ниския си ръст. Гробището е и мястото, където се намират останките на моряк от САЩ, воювал в битка при Трафалгар. На територията му са погребани и малчугани, издъхнали по време на епидемия от холера.

Според местните хора това не е първият случай, в който се говори за дух на въпросното гробище. Някои твърдят, че щом падне мрак от, него започват да се носят тихи, но зловещи стонове.

Други пък стигат по-далеч в твърденията си, като посочват, че са виждали призрака на Уилям Хаскисън. Политикът бил погребан тук през 1830, след като влак отнел живота му. Доста години след това легенда разказва, че призракът му се появява нощем и започва да куцука сред гробовете.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
ген.-майор Кирил Радев
ген.-майор Кирил Радев
бивш шеф на НСБОП
Става на: 64 години
Светла Петрова
Светла Петрова
журналистка и тв водеща

Мъж на средна възраст си купува цигари. На кутията пише: „Тютюнопушенето води до импотентност.” Клиентът връща пакета и пита: „Абе, нямате ли от ония, дето убиват?”