СТРАШЕН ГАФ! Златният асансьор на саудитския крал се скапа

Само в ПИК
СТРАШЕН ГАФ! Златният асансьор на саудитския крал се скапа
Автор: ПИК
Дата
Дата
8233
Коментари
0
СТРАШЕН ГАФ! Златният асансьор на саудитския крал се скапа

Саудитският крал Салман бин Абдулазиз пристигна с делегация от 1500 души, златен ескалатор и собствени килими на историческата си четиридневна визита в Русия, предава Bloomberg.

81-годишният саудитски лидер излезе от самолета късно в сряда и се качи на специалния ескалатор, с който пътува. Но нещо се обърка – движещите се стълби се повредили на половината от пътя и кралят трябвало да слезе до долу пеша. Кортеж от коли откара монарха до центъра на града, придружен от руски полицейски ескорт.

По време на първата визита на саудитски монарх в Русия двете страни постигнаха сделка за продажба на оръжие и обсъдиха начините за продължаване на сътрудничеството за стабилизирането на петролния пазар. И както правят в други градове, саудитците се почувстваха като у дома си в Москва.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Вежди Рашидов
Вежди Рашидов
скулптор, бивш министър на културата
Става на: 66 години
Иван Вуцов
Иван Вуцов
бивш футболист, треньор
Става на: 78 години
Мирослав Найденов
Мирослав Найденов
бивш министър на земеделието
Става на: 49 години
Свилен Нейков
Свилен Нейков
треньор по гребане, бивш министър на спорта
Става на: 53 години

- Тате, а мама кара кола по-добре от теб! - Не бих казал. - Ти самият ми каза, че не можеш на ръчна да минеш и метър, а мама мина 11 километра!