СТРАШНА ДРАМА! Жена от Лом закла майка си, за да я спаси от мизерията и мъките

Крими

СТРАШНА ДРАМА! Жена от Лом закла майка си, за да я спаси от мизерията и мъките

314299
на 18.02.2018
СТРАШНА ДРАМА! Жена от Лом закла майка си, за да я спаси от мизерията и мъките
Автор:   ПИК

66-годишна жена от Лом е заклала 84-годишната си майка, а после е опитала да сложи край и на собствения си живот. Трагедията е станала в Лом. Иванка И.е в критично състояние с тежки прорезни рани по гърдите, в областта на сърцето, и шията. Тя е настанена в реанимацията на местната болница. Докторите се борят за живота й и вече е стабилизирана. Майка й Екатерина Г. е издъхнала на леглото в дома си, съобщава "Конкурент".

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Мъртвата и дъщеря й са открити потънали в кръв от сестрата на Иванка. В събота 62-годишната В.И. е подала сигнал, че в лятната кухня в дома на майка си е открила сестра си седнала на пода с прорезни рани в гърдите и шията, а майка си заклана и мъртва на леглото.

Трагедията потресе и полицията. По първоначални данни възрастната жена от няколко месеца била на легло. Бабата се залежала след падане, при което счупила таза си, разказват съседи. За нея се грижела по-голямата й дъщеря Иванка. Дните и нощите на баба Екатерина минавали в болки и мъки. Двете жени се гледали с пенсиите си, които едва стигали за най-необходимото. Скъпи обезболяващи Иванка не можела да си позволи да купува за страдащата си майка. Съседи разказват, че жената буквално изнемогвала и се била предала от бедност и мъка и дори споделяла, че е готова да направи нещо, за да спаси и себе си и бабата.

По непотвърдена информация Иванка е оставила писмо. Криминалистите изчакват тя да се позакрепи, за да я разпитат.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО) Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК