ТЕМА

СТРАШНА ТРАГЕДИЯ! Конфликт при игра довел до фаталния инцидент с 11-годишното момиченце в София

Само в ПИК
СТРАШНА ТРАГЕДИЯ! Конфликт при игра довел до фаталния инцидент с 11-годишното момиченце в София

Скандалът между двете деца започнал от игра

Автор: ПИК
Дата
Дата
38672
Коментари
17
СТРАШНА ТРАГЕДИЯ! Конфликт при игра довел до фаталния инцидент с 11-годишното момиченце в София

Скандалът между 2 деца, при който 11-годишно момиченце удари връстник, а той я ритна и то почина, е започнал от игра. Това казаха криминалисти, цитирани от 24 часа.

Те обясниха, че докато си играели вчера по обяд, малчуганите се скарали. Момиченцето ударило връстника си, а той я ритнал. Момиченцето разказало на учителката си, но не споделило да я боли.

Около 16,30 обаче се оплакало, че не му е добре. Завели го при сестрата, но нея я нямало. Затова учителите подали сигнал в Бърза помощ.

Докато чакали линейката детето 3 си глътнало езика и плюело кръв. Родителите на момиченцето вече били в училището, когато линейката дошла. Тя откарала детето в "Пирогов". От болницата обаче обясниха, че момиченцето вече е било мъртво при пристигането си. Специалисти опитали да го реанимират, но безуспешно.

В момента в присъствието на психолог се разпитват съученици на двете деца. Момченцето, ритнало момиченцето, вече е дало обяснения. То няма да бъде съдено, тъй като е малолетно и е наказателно-неотговорно.

По неофициална информация причината за смъртта на детето е разкъсан черен дроб. Чака се обаче съдебно-медицинската експертиза.

Още по темата
Разпитвали до среднощ съученика, убил 11-годишното момиченце
Часовник
13:07
Продължава разследването на случая със смъртта на 11-годишното момиче. Това съобщи ст. комисар Младен Маринов, директор на СДВР във връзка с починалото момиче в столичното 52-то ОУ пред БНР....
Напиши коментар »
(17)
1
Наще опа на тия години вече раждаме, а не се убеваме, сега Сланинова, ще ни дава и жилиша, на трето дете. Аз мисля да раждам, 9 или 12 чевета 3х3х3х3 от различни сигани, но на тях ще има все по три чавета и хоп хапартамент в младост, после другия и тъй. Спомощите ша ги обзавидем, или пък мога да родя някое отгоре да продаму за ядене и тъй! Затова ние шъ хвъргаме за БСПТО ли беше или ДПСТО, са тая те са едно. А и вижте Прицидента Радев каква убава черна е взел 100% ша е от наще!
2
Че не си циганка е ясно,че не си и социалистка също е ясно.Факт е също, че си тъпо говедо.Едно момиченце няма да влезе повече в класната стая. Никога няма да стане майка.А, твоето мозъче ражда гнусотии.
3
Защо веднага след удара на детето не е уведомена мед.сестра??????
4
А защо няма медицинско лице в у чилището, докато има учебни занятия?! "То няма да бъде съдено, тъй като е малолетно и е наказателно-неотговорно." А родителите му и те ли са наказателно-неотговорни?!
5
човешкия живот днес не струва нищо
6
Не подценявайте медицинските специалисти в училищатa.
7
Каква мед. сестра?Тя е в училище да превръзва драскотини и да "преглежда" за въшки.В случая належащо е било бързо транспортиране на детенцето до болница.Може би сега детето щеше да е живо, ако някой го беше закарал до Пирогов вместо да чакат 30 минути линейка.
8
При удар в корема една направена навреме ехография на коремни органи и една кръвна картина би зпасила живота му
9
Горкото дете, МИР НА ДУШАТА МУ, си отиде невръстно от този свят, защото имаше нещастието да живее в ИДИОТСКА ДЪРЖАВА, командвана от ИДИОТИ, които създадоха тези идиотски ДЕРИГИРАНИ БЮДЖЕТИ, които от своя страна създадоха тия уродливи идиотчета, които пушат, пият, дрогират се, бият се, бият и учители, скубят се, носят оръжие в училище, не могат да четат и пишат, но минават в следващия клас. За всичко това обаче учители и директори си пасуват ,защото изключат ли го изтърват паричките, които го следват. От всичко това патят свестните деца, които са тръгнали да учат четмо и писмо .Както я караме да не дава Господ може и учител да погребваме .Това е положението ИДИОТИ!!!
10
Много време еминало след инцидента.
11
Ма кат та гледам и ти не си от Герба, ма ако та упъне моя Асан га е на три мастики, ша станеш ДъПъСе!
12
Директора да си подава оставка.Бърза помощ закъсняла с 30 минути.Той къье спа през остсналото време.Време е вече и уроции по лицемерии да предавате на децата.За вас са едни банкомати.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
112 е свързан с полицията.Защо не е имало полицейска кола след като е състояние след побой?може би полицаите по бързо щяха да го транспортирст до болницата за оказване на спешна помощ от която е имало детенцето
15
Учителите подали сигнала.Ако лице с мед образование го беше подало нямаше да спести че малчугани са решили да се бият и единият е пострадал след няколко часа .
16
Колко пари за курсове и семинари За обучения.?А... да сте чували за вътрешни кръвотечения ,освен видимите външни.....
17
Сестрите са луди да работят в училищата.Използват ги и да им вземат часовете на отсъстващите учители.Скоро. ня а к на 4 часа да има.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е силният човек в България днес?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си. Не бъдете враждебни към хората, които ви заобикалят. Канализирайте гнева си в полезни действия, които ще ви доведат до видим резултат.
ВИП рожденици
Венцислав Занков
Венцислав Занков
скулптор-авангардист
Става на: 55 години
Иво Танев
Иво Танев
тв водещ
Става на: 51 години
Мая Нешкова
Мая Нешкова
певица

Щирлиц вървеше по улицата на нощния новогодишен Ханой. Изведнъж насреща му излиза дракон… “За щастие” – мисли си Щирлиц. “За вечеря” – мисли си драконът.