СТРАШНА ТРАГЕДИЯ! Фелипе Машадо остави 3-годишно момиченце сираче (СНИМКИ)

СВЕТЪТ ДНЕС

СТРАШНА ТРАГЕДИЯ! Фелипе Машадо остави 3-годишно момиченце сираче (СНИМКИ)

69986
на 29.11.2016
СТРАШНА ТРАГЕДИЯ! Фелипе Машадо остави 3-годишно момиченце сираче (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Шампионът с ЦСКА Фелипе Машадо остави съпругата си вдовица и 3-годишната им дъщеричка сираче.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Както вече стана ясно защитникът на Чапекоензе загина на самолета, който се разби в Колумбия на път за Меделин. На борда му бе целият отбор на Чапекоензе, който имаше насрочен мач с колумбийския Атлетико Насионал. 

Машадо се сгоди за приятелката си от ученическите години Алини на 6 април 2008 г. в София. По повод годежа бразилецът покани в квартирата си своите сънародници Маркиньос и Лусио Вагнер от Левски.

Купонът обаче приключи неочаквано за бразирската компания - с арест в Първо РПУ. Съседи подадоха сигнал срещу шумната компания и тримата футболисти прекараха нощта в районното за нарушаване на обществения ред. В последствие Шести състав на Софийски районен съд наложи глоби по 200 лева на тримата.

През лятото на същата година Машадо се ожени за Алини в родния им град Граватай. Плод на тяхната любов е очарователната Антонела. Профилът на Алине във "Фейсбук" е публичен и в него има доста снимки на малкото момиченце. На една от тях от миналото лято тя е в прегръдките на баща си и е придружена с трогателни думи: 

"Благодаря ти, татко, че се грижиш за мен. Благодаря ти, че се опитваш да ми дадеш най-доброто. Благодаря ти за цялата любов и привързаност. Аз съм късметлийка да те има за мой баща!".

 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК