СТРАШНО РАЗКРИТИЕ! Шеф на болница: Москов искаше да ваксинира децата с 2000% по-токсична ваксина!

Здраве

СТРАШНО РАЗКРИТИЕ! Шеф на болница: Москов искаше да ваксинира децата с 2000% по-токсична ваксина!

81728
на 15.02.2017
СТРАШНО РАЗКРИТИЕ! Шеф на болница: Москов искаше да ваксинира децата с 2000% по-токсична ваксина!
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Служебният министър д-р Илко Семерджиев лично ми се обади с поканата отново да бъда директор. Целта е да се запази всичко положително, а там, където има проблеми да се премахнат. Това обясни пред Би Ти Ви д-р Дечо Дечев, който беше върнат на директорския пост в болница „Свети Иван Рилски” в София.

Скандалът с ваксините е чутовен и там бяха направени лични усилия да се покрият нещата от правителството. Има два вида турски ваксини – едната е използвана изцяло от български деца между 0 и 1 година, затова няма да говоря за нея.

Другата, която се спря от прокуратурата – количеството на живак в нея превишава 2000% от максимално разрешеното. Това се готвеше да се приложи върху десетки български деца от министър Москов, разкри Дечев.

препоръчано

Част от хората, които преди две години протестираха в моя защита, са били отстранени по преценка на тогавашния принципал Петър Москов, допълни още прясно върнатият на работа директор.

Тези, които твърдят, че има има ефект от пръстовия отпечатък – нека извадят списъка на болниците.

Фактът, че до момента не е показан нито един случай на болница, която е източвала НЗОК по този начин, говори, че няма ефект от този отпечатък. Същото е и за болниците без нарушения просто защото тази система се пробива много лесно, категоричен е Дечев.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК