СУПЕР НАГЛОСТ! Убиецът Герман Костин поиска да излезе на свобода

Само в ПИК
СУПЕР НАГЛОСТ! Убиецът Герман Костин поиска да излезе на свобода
Автор: ПИК
Дата
Дата
5927
Коментари
0
СУПЕР НАГЛОСТ! Убиецът Герман Костин поиска да излезе на свобода

За пореден път Герман Костин, обвинен за убийството на "детето в куфара" Никита Леонтиев, поиска промяна на мярката си за неотклонение, както и отвод на съдебния състав, съобщава "новини.бг". Защитникът му, адвокат Капка Гергинова, заяви пред съда, че правата на нейния подзащитник се нарушават системно и към него не се отнасят както към всички задържани.

По думите й преди съдебните заседания лишават Костин от жизненоважни храни. Също така Гергинова посочи, че председателят на съдебния състав взема еднолично решения и съдът не предоставя превод на всички материали по делото на нейния подзащитник Герман Костин.

По повод направеното искане за отвод магистратите заявиха, че искането не отговаря на обективната истина, както и че съдът няма задължение да предоставя всички материали с превод на подсъдимия. По повод направеното искане за промяна на мярката за нотклонение, съдебният състав ще се произнесе в края на съдебното заседание, след като бъдат разпитани свидетелите, тъй като исканията са многобройни, подчерта председателят на съдебния състав.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Отначало всичко започнало с дарове за боговете. A сега се нарича данък добавена стойност!