СУПЕР НАГЛОСТ! Убиецът Герман Костин поиска да излезе на свобода

Само в ПИК
СУПЕР НАГЛОСТ! Убиецът Герман Костин поиска да излезе на свобода
Автор: ПИК
Дата
Дата
5309
Коментари
0
СУПЕР НАГЛОСТ! Убиецът Герман Костин поиска да излезе на свобода

За пореден път Герман Костин, обвинен за убийството на "детето в куфара" Никита Леонтиев, поиска промяна на мярката си за неотклонение, както и отвод на съдебния състав, съобщава "новини.бг". Защитникът му, адвокат Капка Гергинова, заяви пред съда, че правата на нейния подзащитник се нарушават системно и към него не се отнасят както към всички задържани.

По думите й преди съдебните заседания лишават Костин от жизненоважни храни. Също така Гергинова посочи, че председателят на съдебния състав взема еднолично решения и съдът не предоставя превод на всички материали по делото на нейния подзащитник Герман Костин.

По повод направеното искане за отвод магистратите заявиха, че искането не отговаря на обективната истина, както и че съдът няма задължение да предоставя всички материали с превод на подсъдимия. По повод направеното искане за промяна на мярката за нотклонение, съдебният състав ще се произнесе в края на съдебното заседание, след като бъдат разпитани свидетелите, тъй като исканията са многобройни, подчерта председателят на съдебния състав.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Виктор Калев
Виктор Калев
актьор
Става на: 48 години
Енчо Данаилов (бате Енчо)
Енчо Данаилов (бате Енчо)
актьор
Става на: 60 години
Йордан Христосков
Йордан Христосков
бивш социален министър
Става на: 66 години
Нонка Матова
Нонка Матова
световен и европейски шампион по стрелба

Седят двама рибари на брега на морето. Единият измъква русалка и дълго я разглежда. След това я хвърля обратно в морето. - Защо? - пита го другият. - А как? - отвръща колегата му.